Tena Men Level 1, inkontinenčne predloge za moške (24 predlog)

Tena for Men Level 1 (Light) je tanek in varen ščitnik z majhno stopnjo vpojnosti, ki nudi zaščito pri manjšem uhajanju urina ali uhajanju urina po kapljicah.
Več...
Pakiranje 24 predlog
6,72€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Tena for Men Level 1 (Light) je tanek in varen ščitnik z majhno stopnjo vpojnosti, ki nudi zaščito pri manjšem uhajanju urina ali uhajanju urina po kapljicah. 

Izdelek, oblikovan posebej za moške, nudi celodnevno udobje, suhost in zanesljivo zaščito, zaradi oblike skodelice pa se vašemu telesu prilega udobno in varno. Lepilni trak drži predlogo v vašem spodnjem perilu zanesljivo na svojem mestu, zato lahko brez skrbi počnete, kar želite.

TENA For Men je tako diskretensistem Lock Away Core pa vsebuje mikrovpojna vlakna, ki zadržijo tekočino in preprečijo stik s telesom. Poleg tega nudi dodatno zaščito sistem Odour Control, ki zagotavlja občutek prave svežine. Stopnja 1 je idealna za moške, ki imajo težave z uhajanjem nekaj kapljic urina.

Dolžina 223 mm.

Vpojna moč: 3 kapljice od 8

Uporaba:
Odstranite zaščitni sloj na zadnji strani lepilnega traku in podlogo namestite na dimlje tako, da bo lepilni trak obrnjen proti spodnjemu perilu – podlogo namestite med noge tako, da bo širši del višje in ožji spodaj. Zravnajte perilo in ga popravite tako, da bo čim bolj udobno. Morda boste morali spodnje perilo in lepilni trak pritisniti, da se podloga prilepi in ostane na mestu.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Popust vam bo obračunan v 3. koraku v košarici. *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy rutine, Vichy Summer Promo, Vichy Try and Buy, Vichy ...