Tena for Men Level 2

Tena for Men Level 2 (Medium) je varna in diskretna zaščita s srednjo stopnjo vpojnosti, ki nudi zaščito pred uhajanjem in izlitjem urina.
Več...
Pakiranje 20 predlog
10,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Tena for Men Level 2 (Medium) je varna in diskretna zaščita s srednjo stopnjo vpojnosti, ki nudi zaščito pred uhajanjem in izlitjem urina.

Izdelek, oblikovan posebej za moške, nudi celodnevno udobje, suhost in zanesljivo zaščito, zaradi oblike skodelice pa se vašemu telesu prilega udobno in varno. Lepilni trak drži predlogo v vašem spodnjem perilu zanesljivo na svojem mestu, zato lahko brez skrbi počnete, kar želite.  

TENA Men Level 2 je varen in neopazen, ker  preprečuje razvoj  neprijetnih vonjav, urin pa sprejme v svoje jedro, ga spremeni v gel in zato daje občutek suhosti in svežine. Stopnja 2 je idealna za moške, ki imajo težave z uhajanjem nekaj kapljic do nekaj curkov urina.

Dolžina 253 mm.

Vpojna moč: 4 kapljice od 8

Uporaba:
Odstranite zaščitni sloj na zadnji strani lepilnega traku in podlogo namestite na dimlje tako, da bo lepilni trak obrnjen proti spodnjemu perilu – podlogo namestite med noge tako, da bo širši del višje in ožji spodaj. Zravnajte perilo in ga popravite tako, da bo čim bolj udobno. Morda boste morali spodnje perilo in lepilni trak pritisniti, da se podloga prilepi in ostane na mestu.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki A-Derma so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki A-Derma so vam na voljo 20% ugodneje.

Osnovna aktivna sestavina izdelkov A-Derma je naravni ekstrakt ovsa. Moko iz ovsa so že včasih uporabljali v kopelih in oblogah proti suhi koži ter za blažitev srbečice in draženja. V laboratorijih A-Derma so izbrali Rhealba oves, posebno vrsto "belega" zdroba, ki je dodatno obogaten s polifenoli ...