Tena for Men Level 2

Tena for Men Level 2 (Medium) je varna in diskretna zaščita s srednjo stopnjo vpojnosti, ki nudi zaščito pred uhajanjem in izlitjem urina.
Več...
Pakiranje 20 predlog
10,80€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Tena for Men Level 2 (Medium) je varna in diskretna zaščita s srednjo stopnjo vpojnosti, ki nudi zaščito pred uhajanjem in izlitjem urina.

Izdelek, oblikovan posebej za moške, nudi celodnevno udobje, suhost in zanesljivo zaščito, zaradi oblike skodelice pa se vašemu telesu prilega udobno in varno. Lepilni trak drži predlogo v vašem spodnjem perilu zanesljivo na svojem mestu, zato lahko brez skrbi počnete, kar želite.  

TENA Men Level 2 je varen in neopazen, ker  preprečuje razvoj  neprijetnih vonjav, urin pa sprejme v svoje jedro, ga spremeni v gel in zato daje občutek suhosti in svežine. Stopnja 2 je idealna za moške, ki imajo težave z uhajanjem nekaj kapljic do nekaj curkov urina.

Dolžina 253 mm.

Vpojna moč: 4 kapljice od 8

Uporaba:
Odstranite zaščitni sloj na zadnji strani lepilnega traku in podlogo namestite na dimlje tako, da bo lepilni trak obrnjen proti spodnjemu perilu – podlogo namestite med noge tako, da bo širši del višje in ožji spodaj. Zravnajte perilo in ga popravite tako, da bo čim bolj udobno. Morda boste morali spodnje perilo in lepilni trak pritisniti, da se podloga prilepi in ostane na mestu.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...