Tena Lady Normal standard

Predloga za vse, ki potrebujejo zmerno obliko zaščite. Predloge zagotavljajo izjemno prilagodljivost in zračnost.
Več...
Pakiranje 30 predlog
6,90€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Še večja raven vpojnosti za tiste, ki potrebujejo blago do zmerno obliko zaščite. To omogoča dvojna celulozna plast, zaradi katere bo vaš občutek svežine večji kot kadar koli prej.

TENA Lady Normal imajo posebno obliko, ki zagotavlja, da se predloge odlično prilegajo obliki vašega telesa. Poleg tega popolnoma zračna zunanja plast omogoča, da zrak kroži. Poleg tega so predloge opremljene z edinstvenim sistemom Dry Fast Cor in sistemom za občutek prave svežine TENA Odour Control.

Sistem  QuickDry Topsheet zagotavlja izredno suho kožo, saj vrhnja plast zaščite omogoča, da se tekočina hitro vpije in zadrži.

Predloga v spodnjem perilu s pomočjo lepilnega traku ostane na svojem mestu, sistem Body Shape pa z elastičnimi stranmi omogoča odlično prileganje telesu.

Sistem Odour Control zmanjšuje tveganje za nastajanje neprijetnih vonjav in nudi svežino ter diskretnost.

Super vpojno jedro  Dry Fast Core hitreje zadrži tekočino, izredno vpojni materiali pa zagotavljajo odlično zaščito pred uhajanjem.. Zaradi zračne tekstilne plasti lahko zrak nemoteno kroži, tako da se počutite sveže.

 

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy vam je na voljo 20% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...