Tena Lady Ultra mini

Majhne in diskretne predloge za vse z rahlimi težavami z uhajanjem urina.
Več...
Pakiranje 28 predlog
7,56€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Predloga je tako majhna in diskretna, kot je tanek malo večji ščitnik za perilo. Vendar pa ima veliko večjo sposobnost vpijanja in je odlična za vse, ki imajo rahle težave z uhajanjem urina.

Sistem - QuickDry Topsheet zagotavlja izredno suho kožo, saj vrhnja plast zaščite omogoča, da se tekočina hitro vpije in zadrži. Sistem  Odour Control zmanjšuje tveganje za nastajanje neprijetnih vonjav in nudi svežino ter diskretnost.

Predloga v spodnjem perilu s pomočjo lepilnega traku ostane na svojem mestu.

Vrhnja plast zaščite, ki je ob vašem telesu, je podobna tekstilu, sistem Body Shape pa omogoča odlično prileganje telesu.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine vam ...