Tena Lady Ultra mini (28 predlog)

Majhne in diskretne predloge za vse z rahlimi težavami z uhajanjem urina.
Več...
Pakiranje 28 predlog
8,04€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: predloge
Mesto uporabe: sečila
Oznaka: mokrenje
Zdravje: zaščita

Medicinski pripomoček

Predloga je tako majhna in diskretna, kot je tanek malo večji ščitnik za perilo. Vendar pa ima veliko večjo sposobnost vpijanja in je odlična za vse, ki imajo rahle težave z uhajanjem urina.

Sistem - QuickDry Topsheet zagotavlja izredno suho kožo, saj vrhnja plast zaščite omogoča, da se tekočina hitro vpije in zadrži. Sistem  Odour Control zmanjšuje tveganje za nastajanje neprijetnih vonjav in nudi svežino ter diskretnost.

Predloga v spodnjem perilu s pomočjo lepilnega traku ostane na svojem mestu.

Vrhnja plast zaščite, ki je ob vašem telesu, je podobna tekstilu, sistem Body Shape pa omogoča odlično prileganje telesu.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Dnevi lepe kože na Lekarnar.com  - ob nakupu 2 izdelkov La Roche-Posay in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov La-Roche Posay in/ali Vichy v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. Popust vam bo obračunan v ...