Tena Pants Plus, dnevne mobilne hlačke - S

Tena Pants Plus dnevne mobilne hlačke so namenjene ljudem z zmernim do močnim uhajanjem urina, z dodatno zaščito.
Več...
Pakiranje 14 hlačk
21,08€

Medicinski pripomoček

Tena Pants Plus dnevne mobilne hlačke s sistemom ConfioFit vam nudijo tanko in anatomsko oblikovano zaščito ter udobno uporabo in diskretnost. 

Tena Pants s sistemom ConfioFit odlikuje edinstvena oblika, ki se povsem prilagodi obliki telesa, zato nudijo zelo udobno in diskretno zaščito. Hlačke Tena Pants se povsem prilagodijo obliki telesa, zato so skorajda neopazne pod oblačili.

Jedro ConfioFit ima dvojni barierni sistem ConfioFit, ki zagotavlja dodatno zaščito pred iztekanjem, ne glede na to ali stojite, sedite ali ležite.

Hlačke vsebujejo nevtralizator vonja, ki prekrije vonj po amonijaku. Zaradi indikatorja mokrote Tena Pants hlačk ni potrebno odpirati, ko želite ugotoviti, ali ga je potrebno zamenjati. Ko je čas za zamenjavo, se pokazatelj mokrote na zunanji strani izdelka iz rumene obarva v modro barvo. Pri uporabi Tena Pants lahko stanje ocenite že z enim pogledom na pokazatelj mokrote.

Tehnologija Feeldry hitro vpije celo večjo količino urina in ga zadrži v jedru izdelka tudi pod pritiskom, zato koža ostane prijetno suha. 

Tena Pants so izdelani iz povsem zračnih zunanjih materialov, ki omogočajo kroženje zraka. To posledično preprečuje zadrževanje nepotrebne vlage, kar pripomore k ohranjanju zdrave kože in udobju med uporabo.

Za lažje odstranjevanje po uporabi, so stranski šivi narejeni tako, da jih je mogoče raztrgati. Hlačke Tena Pants slečemo enako enostavno, kot jih oblečemo. Pretrgamo stranske šive in odstranimo hlačke.

Zaradi manjših dimenzij je velikost Extra Small še posebej primerna za otroke.

Tena Pants Plus velikost L so primerne so za širino bokov: 100 do 135 cm

Druge velikosti

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...