Tena Pants Plus, dnevne mobilne hlačke - S

Tena Pants Plus dnevne mobilne hlačke so namenjene ljudem z zmernim do močnim uhajanjem urina, z dodatno zaščito.
Več...
Pakiranje 14 hlačk
21,08€

Medicinski pripomoček

Tena Pants Plus dnevne mobilne hlačke s sistemom ConfioFit vam nudijo tanko in anatomsko oblikovano zaščito ter udobno uporabo in diskretnost. 

Tena Pants s sistemom ConfioFit odlikuje edinstvena oblika, ki se povsem prilagodi obliki telesa, zato nudijo zelo udobno in diskretno zaščito. Hlačke Tena Pants se povsem prilagodijo obliki telesa, zato so skorajda neopazne pod oblačili.

Jedro ConfioFit ima dvojni barierni sistem ConfioFit, ki zagotavlja dodatno zaščito pred iztekanjem, ne glede na to ali stojite, sedite ali ležite.

Hlačke vsebujejo nevtralizator vonja, ki prekrije vonj po amonijaku. Zaradi indikatorja mokrote Tena Pants hlačk ni potrebno odpirati, ko želite ugotoviti, ali ga je potrebno zamenjati. Ko je čas za zamenjavo, se pokazatelj mokrote na zunanji strani izdelka iz rumene obarva v modro barvo. Pri uporabi Tena Pants lahko stanje ocenite že z enim pogledom na pokazatelj mokrote.

Tehnologija Feeldry hitro vpije celo večjo količino urina in ga zadrži v jedru izdelka tudi pod pritiskom, zato koža ostane prijetno suha. 

Tena Pants so izdelani iz povsem zračnih zunanjih materialov, ki omogočajo kroženje zraka. To posledično preprečuje zadrževanje nepotrebne vlage, kar pripomore k ohranjanju zdrave kože in udobju med uporabo.

Za lažje odstranjevanje po uporabi, so stranski šivi narejeni tako, da jih je mogoče raztrgati. Hlačke Tena Pants slečemo enako enostavno, kot jih oblečemo. Pretrgamo stranske šive in odstranimo hlačke.

Zaradi manjših dimenzij je velikost Extra Small še posebej primerna za otroke.

Tena Pants Plus velikost L so primerne so za širino bokov: 100 do 135 cm

Druge velikosti

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Vsi izdelki A-Derma so vam na voljo 20% ugodneje.

Vsi izdelki A-Derma so vam na voljo 20% ugodneje.

Osnovna aktivna sestavina izdelkov A-Derma je naravni ekstrakt ovsa. Moko iz ovsa so že včasih uporabljali v kopelih in oblogah proti suhi koži ter za blažitev srbečice in draženja. V laboratorijih A-Derma so izbrali Rhealba oves, posebno vrsto "belega" zdroba, ki je dodatno obogaten s polifenoli ...