Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Tensoval Duo Control II, nadlaktni merilec krvnega tlaka - L

Tensoval duo control je nova generacija merilnikov krvnega tlaka in svetovna inovacija, ki vključuje inovativno duo sensor tehnologijo.
Več...
Pakiranje 1 merilec
Poštnina Brezplačna poštnina
104,56€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: merilec
Mesto uporabe: ožilje
Simptom: krvni tlak
Zdravje: diagnostika

Medicinski pripomoček

Tensoval duo control je nova generacija merilnikov krvnega tlaka in svetovna inovacija, ki vključuje inovativno duo sensor tehnologijo.

Klinični testi so pokazali, da je nova Comfort Air tehnologija še posebej primerna za osebe z visokim krvnim tlakom in različnimi vrstami srčne aritmije, saj so Tensoval duo control merilce krvnega tlaka izboljšali tudi s funkcijama BPM, ki opozarja na znake hipertenzije, funkcija IHB pa odkriva nepravilno bitje srca.

Prednosti Tensoval duo control merilcev krvnega tlaka:
- vrhunska tehnologija omogoča izjemno natančno in varno merjenje
- visoka zanesljivost pri specifičnih srčnih obolenjih
- posebej priporočljiv za osebe z visokim krvnim tlakom, aritmijo in atrijsko fibrilacijo
- hitrejše in udobnejše merjenje z nižjo porabo energije
- nasveti za ponavljajoče meritve
- 25% večji zaslon, prikazuje tudi datum in čas meritve
- 2x60 spomina, katerega podatke lahko shranite tudi na USB ključ
- enostavna uporaba doma ali na poti
- novi merilec krvnega tlaka Tensoval duo control ima 5-letno garancijo

Velikost manšete L - 32 do 42 cm.

Uporaba:
Več informacij si lahko preberete v priloženem navodilu.

Preglednica prednosti in lastnosti posameznega merilca:

  Tensoval Duo Control Tensoval Comfort Tensoval Comfort Classic Tensoval Mobil
Merjenje Nadlaktno Nadlaktno Nadlaktno Zapestno
Različne velikosti manšete S, M, L M, L    
Garancija 5 let 3 leta 3 leta 3 leta
Klinično potrjen
Zaznavanje srčne aritmije    
Število uporabnikov v pomilniku 2 2 1 2
Način za gostujočega uporabnika    
Zmogljivost pomnilnika za izmerjene vrednosti 2 x 60 2 x 60 60 2 x 60
Priključek za napajanje    
Tehnologija "Comfort air"    
Tehnologija "Duo sensor"      

 

Slika je simbolična.

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

V letošnjem poletju so vam prehranska dopolnila Magnesium-Diasporal na voljo 15% ugodneje!

Prehranska dopolnila iz linije Magnesium-Diasporal so plod nemške kakovosti. Vsi izdelki vsebujejo telesu prijazno obliko magnezijev citrat, ki je visoko biološko razpoložljiva in jo telo tako lažje absorbira. Linija vključuje 9 izdelkov, med katerimi lahko izberete obliko, ki vam najbolj ustreza: ...