TePe Easy Pick Turkizen, zobotrebec - M/L (36 zobotrebcev)

TePe Easy Pick Turkizen zobotrebec - M/L je novodobni prilagodljivi zobotrebec, ki je lahko uporabljen večkrat. Blister vsebuje 36 kosov, dodana je škatlica za shranjevanje.
Več...
Pakiranje 36 zobotrebcev
6,72€

TePe Easy Pick Turkizen zobotrebec - M/L je novodobni prilagodljivi zobotrebec, ki je lahko uporabljen večkrat.

Sestavljen je iz plastičnega jedra in silikonske prevleke ter ne deluje grobo na dlesen. Funkcionalno se uvršča med klasičen zobotrebec in medzobno ščetko. Oranžni zobotrebec nosi oznako M/L in je večji zobotrebec iz nabora novodobnih prilagodljivih zobotrebcev.

Blister vsebuje 36 kosov, dodana je škatlica za shranjevanje.

Uporabite ustrezno velikost tako, da bo širina silikonske prevleke očistila ves medzobni prostor. Nikoli ne potiskajte zobotrebca v medzobni prostor na silo. Ne zvijajte aktivnega dela ščetke 90˚ in več.

Za pravilno uporabo se posvetujte z zobozdravnikom.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje.

Teden suhe kože: La Roche-Posay Lipikar, Toleriane, Hydraphase, Cicaplast in CeraVe vlažilni asortiman vam je na voljo 20% ugodneje. Ob nakupu izbranih izdelkov La Roche-Posay in/ali CeraVe v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. Akcija poteka od 22. 9. do 28. 9. Akcija se ne ...