TePe Extra soft, paket medzobnih ščetk vseh velikosti (8 ščetk)

+Darilo: TePe Duo Pack Original medzobni ščetki (0,6 mm in 0,4 mm).

Ob nakupu kateregakoli izdelka TePe prejmete darilo: TePe Duo Pack Original medzobni ščetki (0,6 mm in 0,4 mm).
Interdentalne ščetke s posebej mehkimi vlakni ustrezno očistijo medzobne prostore neposredno ob dlesni, kjer so zobje v prerezu ledvičaste oblike. Zobna nitka tega predela ne more očistiti.
Več...
Pakiranje 8 ščetk
6,09€

TePe Interdental Brushes Extra soft (posebej mehke) – nežen pristop

Edinstven izbor TePe interdentalnih (medzobnih) ščetk Extra soft odlikujejo posebej mehka (extra soft) vlakna za nežno, a učinkovito čiščenje. V paketu so mešane velikosti medzobnih ščetk linije Extra Soft (od 0.5 mm do 1.1 mm) in držalo, ki ga lahko uporabljate tudi kot pokrovček za ščetko.

Uporaba ščetk je posebej priporočljiva v primeru občutljive ustne sluznice in dlesni, ob vnetjih dlesni, za ženske ob tistih dnevih v mesecu, ko postanejo dlesni polnejše in občutljive zaradi hormonskih sprememb ter za nosečnice.

TePe medzobne ščetke so razvite v sodelovanju s švedskimi in mednarodnimi strokovnjaki s področja zobozdravstva. Rezultat obsežnega raziskovalnega programa je edinstven ročaj ščetk, ki nudi udoben in čvrst prijem ter omogoča učinkovitejšo uporabo. Ščetke odlikujejo tudi posebej izbrana vlakna, ki zagotavljajo učinkovito čiščenje in dolgotrajen učinek. Vse velikosti ščetk imajo s plastiko obdano nosilno žico za nežno in varno čiščenje.

Kvaliteta TePe medzobnih ščetk je testirana in ščetke izpolnjujejo zahteve ISO 16409:2006.

Odlikujejo jih:
- šest barvno kodiranih velikosti,
- s plastiko prevlečena žica,
- uporabniku prijazen ročaj.

Vse velikosti ščetk imajo s plastiko obdano nosilno žico za nežno in varno čiščenje.

Interdentalne ščetke ustrezno očistijo medzobne prostore neposredno ob dlesni, kjer so zobje v prerezu ledvičaste oblike. Zobna nitka tega predela ne more očistiti.

Ustrezna velikost ščetke za posamezni medzobni prostor je tista, pri kateri se z žico ščetke ne dotikamo zob, vlakna pa so tako široka, da zajamejo vso širino medzobnega prostora.

Za boljši dostop pri čiščenju zadnjih zob pomaga, če nežno zvijete ščetko. Po uporabi je ne zvijajte nazaj, temveč za čiščenje sprednjih zob uporabite drugo, ravno ščetko.

Priporočljive so za čiščenje implantatov tako v primerih, kjer ni narejene umetne dlesni, kot tudi v primerih, kjer je narejena umetna dlesen.

Priporočljive so za čiščenje fiksnih ortodontskih aparatov.

 

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€.

La Roche-Posay Anthelios vam je na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu LRP nad 30€. Akcija traja od 7.6. do 21.6.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Brezplačna dostava velja ...