TePe Special Care Red, zobna ščetka (1 ščetka)

- slika je simbolična -

Ščetka, ki je priporočljiva za čiščenje po kirurških posegih ter za paciente z ranami, aftami, nežno in občutljivo sluznico v ustih, z zelo občutljivimi zobnimi vratovi zob, s suhimi usti in podobno.
Več...
Pakiranje 1 ščetka
4,60€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna ščetka
Mesto uporabe: usta, zobje, dlesni
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, umivanje

TePe Special Care je izjemno nežna zobna ščetka z 12.000 izjemno mehkimi vlakni (ultrasoft), ki je priporočljiva za čiščenje po kirurških posegih ter za paciente z ranami, aftami ali zelo nežno in občutljivo sluznico v ustih, za paciente z zelo občutljivimi zobnimi vratovi zob, za paciente s suhimi usti ter po obsevanjih na področju glave in vratu.

TePe Special Care rdeče barve ima običajno velikost glave zobne ščetke in 12.000 izjemno mehkih vlaken.

TePe Special Care zobno ščetko lahko prilagodimo situaciji v ustih tako, da vrat ščetke segrejemo pod vročo vodo, upognemo v želen položaj in ohladimo v mrzli vodi.

Upognjene ščetke ne upogibajte nazaj, temveč za ostale predele uporabite drugo, ravno ščetko. 

Slika je simbolična, barve dobavljenega izdelka ni mogoče izbirati.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...