TePe Supreme Compact, zobna ščetka

Zobna ščetka TePe Supreme Compact je ščetka z manjšo glavo, v velikosti otroške. Ima inovativna, dvostopenjsko zasnova vlakna.
Več...
Pakiranje 1 zobna ščetka
3,79€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna ščetka
Mesto uporabe: dlesni, usta, zobje
Simptom: zobne obloge
Zdravje: umivanje, ustna higiena

Zobna ščetka TePe Supreme Compact je ščetka z manjšo glavo, v velikosti otroške. Ima inovativna, dvostopenjsko zasnova vlakna. Daljša vlakna med ščetkanjem tako sežejo tudi v medzobne prostore in skrbijo za čiste in zdrave dlesni in medzobne prostore, medtem ko kratka vlakna čistijo ostale površine zoba. Ščetine so mehke in pri vrhu zaokrožene, tako je čiščenje zob nežno in učinkovito. Glava zobne ščetke je stožčasto oblikovana, kar omogoča lažji dostop in s tem natančnejše čiščenje zadnjih zob. Odlično zasnovano nedrseče držalo omogoča dober oprijem.

Vrat Supreme zobne ščetke lahko upognemo in ga tako prilagodimo svojim potrebam. Krepko in nedrseče držalo z naslonom za palec zagotavlja udoben in dober oprijem. TePe Supreme je zelo primerna tudi za čiščenje fiksnih aparatov.

Ščetkajte zobe in dlesni pod kotom 45° s krožnimi gibi. Za pravilno uporabo se posvetujte z zobozdravnikom.

Slika je simbolična, barve dobavljenega izdelka ni mogoče izbirati.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay so vam na voljo 20% ugodneje.

La Roche-Posay - Za boljše življenje občutljive kože. Zahvaljujoč več kot 1000 kliničnim študijam La Roche-Posay razpolaga z edinstvenim poznavanjem občutljive kože in nudi ustrezno nego za vsak tip občutljive kože. Kakovost življenja je postala osrednja tema sodobne dermatologije. Eden izmed ...