izbor

Thermoval Baby 3v1, brezkontaktni termometer (1 kos)

Thermoval Baby je brezvočni, brezkontaktni termometer. Temperaturo na čelu izmeri natančno v 3 sekundah, zahvaljujoč infradreči tehnologiji. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 1 termometer
52,97€

Thermoval baby je termometer za merjenje telesne temperature, ki z infrardečo tehnologijo meri temperaturo telesa ali površin predmetov brez stika z njimi. Thermoval baby v primerjavi z običajnimi termometri zagotavlja hitrejše merjenje temperature.

Termometer Thermoval baby lahko z brezkontaktno meritvijo na čelu zagotovi zanesljivo izmerjeno telesno temperaturo. Ker je merjenje na površini čela krajše, je potrebno dosledno upoštevanje navodil za uporabo. Le tako bodo meritve točne in zanesljive.

Visoka natančnost meritev z infrardečim termometrom za merjenje telesne temperature je bila dokazana v kliničnih študijah.

Termometer Thermoval baby omogoča tudi merjenje sobne temperature in temperature na površini predmetov, kot je npr. otroška steklenička.

Namen uporabe:
Thermoval baby je digitalni infrardeči termometer za večkratno uporabo za brezkontaktno merjenje telesne temperature na čelu, namenjen za trenutni nadzor telesne temperature ljudi. Primeren je za bolnišnično in domačo uporabo, torej ga lahko uporabljajo laiki in osebe, usposobljene na področju zdravstva.

Komplet vsebuje:

  • Termometer za merjenje telesne temperature
  • 2 × 1,5-voltna baterija tipa AAA
  • Škatla za shranjevanje
  • Navodila za uporabo z garancijskim listom

Podatki za stik za pomoč uporabnikom: PAUL HARTMANN Adriatic d.o.o. Letališka cesta 3c 1000 Ljubljana Tel.: 01 548 45 80

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu 3 ali več izdelkov La Roche-Posay, Vichy in/ali CeraVe prejmete 25% popust + Brezplačno dostavo. Za pridobitev popusta lahko kombinirate izdelke različnih blagovnih znamk (CeraVe, La Roche-Posay in Vichy). Akcija bo potekala od 3.2. do 9. 2. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov, ...