To.to mer, termometer

Termometer, s katerim otroku merimo temperaturo neprekinjeno do 48 ur.
Več...
Pakiranje 6 termometrov
11,90€

Termometer Traxit To.to mer, s katerim otroku merimo temperaturo neprekinjeno do 48 ur. Narejen je v obliki obliža, temperaturo pa meri s pomočjo tekočih kristalov. Termometer otroku nalepimo pod pazduho, zato ga med merjenjem ne vznemirjamo in se lahko ves čas nemoteno giblje. Zadnja črna pika kaže temperaturo (poglejte primer na zadnji sliki zgoraj). Na prvi odčitek počakamo tri minute, za vsakega naslednjega pa otroku le vzdignemo roko. Odčitki so izredno natančni, merjenje temperature pa hitro, enostavno, za otroka pa varno in popolnoma nestresno. Izdelek je patentiran in je skladen z MDD 93/42.

Proizvajalec: MEDICAL INDICATORS, Inc. U.S.A. Distributer za SLO: Tosama, d.o.o

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...