to.to Baby soft krpice, 50 krpic

Soft krpice so posebej primerne za tiste, ki želijo za nego nežne otroške kože uporabljati le naravne materiale brez kakršnih koli dodatkov.
Več...
Pakiranje
2,05€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: robčki
Mesto uporabe: obraz, telo
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: otroci, dojenčki, čiščenje

Soft krpice so posebej primerne za tiste, ki želijo za nego nežne otroške kože uporabljati le naravne materiale brez kakršnih koli dodatov. Primerne so za vsakodnevno umivanje in osebno nego nežne kože.

Soft krpice za umivanje so izdelane iz naravnih viskoznih vlaken. Imajo odlično tekočinsko vpojnost ter so prijetne na dotik in nežne do kože. So suhe in še posebej primerne za tiste, ki želijo za nego nežne otroške kože uporabljati le naravne materiale brez kakršnih koli dodatkov. V paketu je 50 suhih krpic. Uporabne pa so tudi v kozmetične namene pri negi obraza.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin Hyaluron-Filler Vitamin C booster vam je na voljo 20% ugodneje.

Vitamin C je močan antioksidant, ki nevtralizira proste radikale in okrepi koži lastne obrambne mehanizme. Poleg tega je nujno potreben za tvorbo kolagena v kožnih celicah, s čimer pomaga podpirati strukturo kože in upočasniti pojav znakov staranja. Inovativna embalaža zagotavlja, da se čisti ...