to.to Baby soft krpice, 50 krpic

Soft krpice so posebej primerne za tiste, ki želijo za nego nežne otroške kože uporabljati le naravne materiale brez kakršnih koli dodatkov.
Več...
Pakiranje
2,05€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: robčki
Mesto uporabe: obraz, telo
Oznaka: občutljiva koža
Zdravje: otroci, dojenčki, čiščenje

Soft krpice so posebej primerne za tiste, ki želijo za nego nežne otroške kože uporabljati le naravne materiale brez kakršnih koli dodatov. Primerne so za vsakodnevno umivanje in osebno nego nežne kože.

Soft krpice za umivanje so izdelane iz naravnih viskoznih vlaken. Imajo odlično tekočinsko vpojnost ter so prijetne na dotik in nežne do kože. So suhe in še posebej primerne za tiste, ki želijo za nego nežne otroške kože uporabljati le naravne materiale brez kakršnih koli dodatkov. V paketu je 50 suhih krpic. Uporabne pa so tudi v kozmetične namene pri negi obraza.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana Vichyjeva sončna linija. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. V času akcije vam je celotna linija Vichy Ideal Soleil na voljo kar 25% ugodneje + Brezplačna poštnina. Akcija traja od 01.07. do 15.7.2020. Vse akcije in popusti, objavljeni na ...