Tonimer Balzamic Soft, nosni gel

Tonimer Balzamic Soft nosni gel je hipertonični gel z dekongestivnim delovanjem, ki deluje po osmotski poti.
Več...
Pakiranje 15 ml
6,00€

Tonimer Balzamic Soft nosni gel je hipertonični gel z dekongestivnim delovanjem, ki deluje po osmotski poti.

Varuje, pomirja in vlaži občutljivo nosno sluznico.

Vsebuje morsko vodo, balzamične snovi, vitamin E in hialuronsko kislino.

Za čiščenje nosne votline med prehladi ali za zmanjšanje nabreklosti nosne sluznice ob akutnem alergijskem rinitisu, sinusitisu in rinosinusitisu.

Uporaba:
Odstranite zaščitni pokrovček. Pred prvo uporabo večkrat pritisnite, da iz plastenke iztisnete nekaj gela. Pršilni nastavek vstavite v eno nosnico, drugo nosnico pri tem zaprite in pritisnite pršilni nastavek. Zunanji del nosnice nato nežno zmasirajte.

Odmerjanje:
Otroci, starejši od 6 let:
razpršite gel enkrat v vsako nosnico ali po navodilu zdravnika.
Odrasli: razpršite gel enkrat do dvakrat v vsako nosnico ali po navodilu zdravnika. Razpršite vsake 3-4 ure, vendar ne več kot trikrat na dan.

Sestavine:
Gel vsebuje: hipertonično morsko vodo (2%), bogato z mineralnimi solmi in oligoelementi, ki čisti in vlaži; balzamične snovi (evkaliptol in eterično olje niaouli) in hialuronsko kislino.

Opozorila:
Ni primerno za otroke, mlajše od 6-tih let, za bolnike z laringospazmom, konvulzijami ali pri preobčutljivih na katerokoli sestavino gela. V primeru krvavitve iz nosu, hipersenzitivnosti nosu, ušes in grla, med nosečnostjo ali med dojenjem lahko uporabljate gel le pod zdravniškim nadzorom. Ne sme priti v stik z očmi. Če pride v stik z očmi, jih temeljito izperite z veliko vode. Shranjujte nedosegljivo otrokom! Shranjujte zaprto in stran od toplote. Rok uporabe je naveden na embalaži.

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...