izbor

Tonimer Lab Panthexyl Baby 800, hipertonično pršilo za nos (30 ml)

Tonimer Lab Panthexyl Baby hipertonično pršilo za nos je sterilna hipertonična raztopina z morsko vodo, ki odstrani in utekočini sluzi v nosnih poteh. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 30 ml
6,19€

Tonimer Lab Panthexyl Baby hipertonično pršilo za nos je sterilna hipertonična raztopina z morsko vodo, ki odstrani in utekočini sluzi v nosnih poteh. Namenjena je dojenčkom in otrokom v primeru prehladov z dodatnimi bakterijskimi okužbami, kot je rinofaringitis ter sinusitis, kot preventiva pri otitis media, ki lahko nastane zaradi povečane tvorbe sluzi ter za uporabo po operaciji sinusov. Obogatena je s ksilitolom in pantenolom, čisti, ščiti, blaži, vlaži in pomirja sluznico ter izboljšuje dihanje.

Uporaba Tonimer Lab Panthexyl Baby:

  1. Po odstranitvi zaščitnega pokrovčka lahko otroci, ki so sposobni samostojne uporabe pršila, Tonimer uporabljajo v kateremkoli položaju. Najbolje je, da se nagnete nad umivalnik, glava naj bo nagnjena postrani. Pršilni nastavek vstavite v nosnico, ki je v višjem položaju in pritisnite na pršilnik. Pritisk na traja vsaj 5 sekund. Postopek ponovite z drugo nosnico (slika 1).
  2. Pri otrocih, ki potrebujejo pomoč odraslega: majhnega otroka položite na bok, vstavite pršilni nastavek v zgornjo nosnico in pritisnite na pršilnik. Pritisk naj traja vsaj 5 sekund. Nato otroka položite na drugi bok in postopek ponovite (slika 2).
  3. Nastavek pršilnika po vsaki uporabi obrišite in posušite ter pršilo ponovno zaprite z zaščitnim pokrovčkom.

Pogostost uporabe Tonimer Lab Panthexyl Baby:

  • 1-2x dnevno pri dojenčkih med 0 in 3. mesecem starosti, 15 dni ali po nasvetu zdravnika;
  • 3-4x dnevno pri dojenčkih in otrocih, starejših od 3 mesece, 15 dni ali po nasvetu zdravnika.

Sestavine:
voda, ksilitol, pantenol, izotonična raztopina morske vode, mlečna kislina. Brez konzervansov.

Opozorila:
V primeru preobčutljivosti na sestavine ne uporabljajte izdelka. V primeru neželenih učinkov prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Če proizvod pride v oči, temeljito sperite z vodo. 

Pozor: Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga. Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 °C/122 °F. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelka ne uporabljajte drugače, kot je tu navedeno.

Proizvajalec: Istituto Ganassini di Ricerche Biochimiche, Milano, Italija. 
Dobavitelj: Pharmagea d.o.o., Vodovodna cesta 91, 1000 Ljubljana.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy dnevi - ob nakupu 2 izdelkov Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.* Popust vam bo obračunan v 3. koraku v košarici. *Akcija ne velja za izdelke Vichy, ki se že prodajajo pod akcijskimi pogoji (Vichy rutine, Vichy Summer Promo, Vichy Try and Buy, Vichy ...