izbor

TOUCH by Mirati anticelulitni obliž

Edinstven pristop k boju proti celulitu z vrhunsko tehnologijo iontoforeze.
Več...
Pakiranje 28 obližev
28,00€

Možnosti

Izberite število obližev:
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: obliži
Mesto uporabe: boki, stegna, zadnjica
Oznaka: celulit, maščobne obloge
Zdravje: postava

TOUCH by Mirati anticelulitni obliž je izjemno preprost in enostaven za uporabo. Samo prilepite in pustite učinkovati. Tehnologija iontoforeze je inovativna in učinkovita v kombinaciji z ostalimi anticelulitnimi tretmaji, saj poskrbi, da aktivne učinkovine v kožo prodrejo hitreje in globje.

Prednosti:

  • Zmanjšanje celulita in maščobnih oblog
  • Zmanjšanje videza pomarančne kože
  • Učinkovito delovanje in izboljšanje izgleda kože
  • Preprečevanje nabiranja tekočine
  • Varna in enostavna uporaba
  • Dermatološko testirano

Obliž je sestavljen iz dveh plasti: spodnja se prilepi na povrhnjico kože in vsebuje vse aktivne učinkovine, zgornja pa vsebuje galvanske celice brona in cinka. Elektromagnetno polje, ki nastane, ustvarja ionske kanalčke, skozi katere aktivne učinkovine v kožo prehajajo hitreje in učinkoviteje ter tako na varen, neboleč in neškodljiv način spodbuja pomlajevanje kože.

Pojav iontoforeze se sproži, ko obliž nalepimo na kožo in galvanske celice reagirajo z molekulami znoja na površini kože. To sproži šibek električni tok, ki je nam nezaznaven, a je vseeno zelo učinkovit na celični ravni.

Uporaba:
V vrečici so  majhni obliži, kvadratne oblike. Obliž nalepite na želen predel kože, pustite delovati čez noč, od 8 do 12 ur, ter odstranite naslednje jutro. Priporočena je uporaba med spanjem ali med službo. Paket 28 obližev zadostuje za mesec uporabe na določenem predelu kože. Najbolj priporočamo nakup kompleta 3 paketov (84 obližev) za nemoteno intenzivno dvomesečno uporabo s katero boste poskrbeli za odlične rezultate. Po dveh mesecih svetujemo 15 dni premora. Uporabite kot dodatek k dieti med hujšanjem. 

Primer:
Če se želite znebiti celulita na zadnjem delu stegen, prvi mesec prilepite po en obliž na vsako nogo na isti predel. Drugi mesec prilepite en obliž na eno nogo in naslednji dan nov obliž na drugo nogo, torej imate izmenično v drugem mesecu uporabe enodnevni premor na vsaki nogi.

Sestavine (INCI):
ACRYLATES COPOLYMER, GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, CAFFEINE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SODIUM BENZOATE, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, PEG-40 CASTOR OIL, POLYSORBATE 20, CARNITINE HCL, HYDROXYPROPYL BISTRIMONIUM DIIODIDE, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, HEDERA HELIX EXTRACT, CAMELLIA SINENSIS EXTRACT, ZINGIBER OFFICINALE OIL, CINNAMOMUM CASSIA OIL, EUGENIA CARYOPHYLLUS OIL, CINNAMAL, COUMARIN, CINNAMYL ALCOHOL, LIMONENE, GERANIOL.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu katerega koli izdelka La Roche-Posay prejmete darilo: LRP Hyalu B5 (10 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve zalog daril.  Brezplačno dostavo vam bo Lekarnar.com upošteval v koraku 3. v košarici (Izbira plačila): Akcija traja od 3.12.2019 do razdelitve ...