3-slojne zaščitne maske za obraz (20 mask)

Troslojna zaščitne maske za obraz, dimenzije 17x9mm. So vodoodporne. Optimalno prepušča zrak. Maska je lahka, mehka in odporna na trganje. Ima elastiko s pomočjo katere lahko masko namestimo na obraz in jo zataknemo za ušesa. Medicinski pirpomoček. Nesterilna.
Več...
Pakiranje 20 mask
12,30€
Lastnosti
Oblika: maska, medicinski pripomoček, zaščitna oprema
Mesto uporabe: obraz
Zdravje: preventiva, zaščita

Troslojna zaščitna maska za obraz, dimenzije 17x9mm. Je vodoodporna. Optimalno prepušča zrak. Maska je lahka, mehka in odporna na trganje. Ima elastiko s pomočjo katere lahko masko namestimo na obraz in jo zataknemo za ušesa.

Uporaba:

 1. Pred namestitvijo maske si dobro umijte roke.
 2. Držite masko, belo notranjo stran namestite preko ust in nosu.
 3. Prilagodite trakove, da vam maska udobno stoji.
 4. Kovinski nosni del prilagodite tako, da se tesno prilega nosu.

Priporočila:
Zaščitne maske za obraz se med uporabo ne dotikajte, v primeru dotika si vedno umijte ali razkužite roke. Maske ne nosite pod nosom ali brado. Po 2 urah ali v primeru ovlažitve maske le odstranite, tako da primete za elastiko. Maske se nikoli ne dotikajte spredaj. Ob odstranjevanju maske glavo držite naravnost (ne glejte navzdol), s tem preprečite raztrosk mikrobov iz površine maske po obleki.

Proizvajalec: 
Xinxiang Jinhuan Medical Equipment Co., Ltd. Zangasanhai Industrial Zone, Changyuan County, Xinxian City, Henan Province, Kitajska.
Dobavitelj: Jaka-I, Podjetniško naselje Kočevje 6, 1330 Kočevje.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...