Trpotčeva semena v prahu NOW

Članek: Razstrupljanje je naš osnovni varovalni mehanizem. Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Etui za mobitel.
Trpotčeva semena vsebujejo v vodi topne vlaknine z veliko zmožnostjo nabrekanja. Ena jedilna žlica prahu vsebuje kar 7 g prehranskih vlaknin.
Več...
Pakiranje 340 g
18,95€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: prašek, napitek
Oznaka: prebava
Vsebnost: vlaknine
Zdravje: vegetarijanci, vegani

Trpotčeva semena vsebujejo v vodi topne vlaknine z veliko zmožnostjo nabrekanja. Ena jedilna žlica prahu vsebuje kar 7 g prehranskih vlaknin.

Pripomore k mehčanju blata in olajša prehod skozi črevesje.

Vegetarijanska/veganska formula.

  • Znižuje holesterol in nivo krvnih maščob.
  • Za zdravo prebavo in črevesje.
  • Pripomore k intestinalni funkciji.

Vegetarijanska/veganska formula.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek in navodila za uporabo: zaužijte 1 jedilno žlico (9 g) prahu na dan. Prah vmešajte v najmanj 350 ml kozarec vode ali soka in takoj zaužijte. Tekom dneva uživajte veliko tekočine. Začnite z manjšo količino in jo postopoma zvišujte tekom tednov.

Vsebnost:

Sestavine 1 jedilna žlica
Semena v prahu iz trpotca (Plantago ovata) 9 g
-Od tega prehranske vlaknine 7 g
od teh  
-topne prehranske vlaknine 6 g
-netopne prehranske vlaknine 1 g

Sestavine:
trpotčeva semena v prahu (Plantago ovata) 100 %.

Brez glutena. Ni proizvedeno iz kvasa, pšenice, soje, koruze, mleka, jajc, rib, lupinarjev ali oreščkov. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

Pakiranje (340 g) zadostuje za 38 dni.

Opozorila:
Natančno upoštevajte navodila za uporabo! V primeru, da izdelka ne zaužijete z dovolj tekočine, se izdelek lahko ustavi v grlu in pride do blokade ali zadušitve. Izdelek ni primeren za osebe, ki imajo zožen požiralnik ali so kadarkoli imele težave s požiranjem. 

Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Shranjujte na temperaturi do 25° C, zaščiteno pred vlago in svetlobo! Plastenko shranjujte dobro zaprto! Shranjevati nedosegljivo otrokom! Po odprtju shranjujte na temperaturi do 25° C in na suhem mestu.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Vichyjeva sončna linija Ideal Soleil vam je na voljo kar 30% ugodneje + Brezplačna dostava.

Ideal Soleil je dobro poznana sončna linija od Vichyja. Ponudi vam varno in učinkovito zaščito pred sončnimi žarki. Tukaj so 3 stvari, po katerih je Vichy Ideal Soleil linija poznana: 1. Edinstvena zaščita Sistem filtrov UVA (+ dolgi UVA) in UVB + Antioksidativna mineralizirana voda Vichy, ki ...