akcija

Trudi hranilno olje z Gelle Royal (150 ml)

Preverite izdelke Trudi v posebni ponudbi.
Trudi hranilno olje z Gelle Royal je ključnega pomena v prvih mesecih otrokovega življenja pri premagovanju težav s temencami, za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože.
Več...
Pakiranje 150 ml
Redna cena 7,57€
6,81€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Oznaka: temenca, draženje
Zdravje: otroci

Trudi hranilno olje z Gelle Royal je ključnega pomena v prvih mesecih otrokovega življenja pri premagovanju težav s temencami, za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. 

Se hitro vpije in ne vsebuje konzervansov niti olja na osnovi petrola. Njegov parfum ne vsebuje alergenov. Olje z Gelee Royal ima na kožo hranilni in emulgacijski učinek in je v celoti rastlinskega izvora. 

Sestavine:
GELLE ROYAL: je poznan po svojih hranilnih in emulgacijskih lastnostih; KOKOSOVO OLJE: vsa vsebovana olja so izključno rastlinskega izvora.

Uporaba:
Po kopanju ga nanesite s pomočjo kosmiča vate na obraz in telo. Primerno je za masažo. Za odstranitev temenčka se priporoča olje nanesti na lasišče, nato previdno izčesati z gostim glavnikom. 

Opozorila:
Po vsaki uporabi dobro zapreti stekleničko, da se ohrani kvaliteta. Ne hraniti v bližini toplotnih virov.

Sestavine (INCI):
Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Cocoate, Cocos Nucifera Oil, Caprylic/Capric Triglycerice, Parfum, Royal Jelly Extract.

Ne vsebuje barvil.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Vichy SkinConsult AI - odkritje moč umetne intelegence in si priskrbite personalizirano rutino za nego kože obraza do 30% ugodneje.

Kako do analize kože z Vichy SkinConslut AI?Vse kar morate storiti je, da obiščete Vichy SkinConsult spletno stran in sledite navodilom. Po končani analizi boste prejeli poročilo o stanju vaše kože in priporočeno rutino. V kolikor boste na Lekarnar.com naročili 2 izdelka iz priporočene rutine* ...