Trudi hranilno olje z Gelle Royal (150 ml)

Trudi hranilno olje z Gelle Royal je ključnega pomena v prvih mesecih otrokovega življenja pri premagovanju težav s temencami, za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože.
Več...
Pakiranje 150 ml
7,57€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: olje
Oznaka: temenca, draženje
Zdravje: otroci

Trudi hranilno olje z Gelle Royal je ključnega pomena v prvih mesecih otrokovega življenja pri premagovanju težav s temencami, za zaščito pred razpokami, srbenjem in rdečico kože. 

Se hitro vpije in ne vsebuje konzervansov niti olja na osnovi petrola. Njegov parfum ne vsebuje alergenov. Olje z Gelee Royal ima na kožo hranilni in emulgacijski učinek in je v celoti rastlinskega izvora. 

Sestavine:
GELLE ROYAL: je poznan po svojih hranilnih in emulgacijskih lastnostih; KOKOSOVO OLJE: vsa vsebovana olja so izključno rastlinskega izvora.

Uporaba:
Po kopanju ga nanesite s pomočjo kosmiča vate na obraz in telo. Primerno je za masažo. Za odstranitev temenčka se priporoča olje nanesti na lasišče, nato previdno izčesati z gostim glavnikom. 

Opozorila:
Po vsaki uporabi dobro zapreti stekleničko, da se ohrani kvaliteta. Ne hraniti v bližini toplotnih virov.

Sestavine (INCI):
Ethylhexyl Stearate, Ethylhexyl Cocoate, Cocos Nucifera Oil, Caprylic/Capric Triglycerice, Parfum, Royal Jelly Extract.

Ne vsebuje barvil.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Izkoristite 20% popust na celotno kozmetiko Uriage.

Uriage je specializirana linija dermokozmetičnih izdelkov na osnovi Uriage termalne vode, ki vzdržujejo naravno ravnovesje kože. Izdelki so namenjeni občutljivi koži otrok in odraslih. Uriage izdelki so nastali v sodelovanju z dermatologi in farmacevti. Vsaka uporaba, ki je navedena na embalaži, ...