Trudi tekoče milo s cvetnim medom 500 ml

Trudi tekoče milo s cvetnim medom je uporabeno vsakič, ko je potrebno umiti roke, obraz in/ali druge dele otrokovega telesa.
Več...
Pakiranje
8,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: milo
Mesto uporabe: roke, telo, obraz
Zdravje: umivanje, čiščenje, otroci, vlaženje

Trudi tekoče milo s cvetnim medom je uporabeno vsakič, ko je potrebno umiti roke, obraz in/ali druge dele otrokovega telesa.

Fluidolatte Trudi Baby Care je nežno milo s sestavinami pridobljenim le s predelavo kokosove palme. Sama sestava, temelji na medu iz alpskega cvetja, ki blaži in učinkuje pomirjajoče na  kožo. Primerno za vsakodnevno uporabo. Izjemno nežno tekoče milo je namenjeno za prizanesljivo nego kože rok, obraza in ostalega telesa.

Prizanesljive sestavine mila ne dražijo in ne izsušujejo kožo. Primeren je zlasti pri menjavi plenic. Lahko ga uporabljajo tudi odrsali.

Sestavine:
UREA: naravna vlažilna snov SODIUM PCA: je naravni sestavni del kože, ki jo vlaži. 

Uporaba:
Snovi, ki jih vsebuje so bile razvite za pogosto uporabo.

Opozorila:
Po uporabi je potrebo stekleničko dobro zapreti, da se ohrani kvaliteta mila. Hraniti izven toplotnih virov.

Sestavine (INCI):
Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Peg-90 Glyceryl Isostearate, Urea, Benzyl Alcohol, Parfum, Laureth-2, Peg-15 Cocopolyamine, Coco-glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium PCA, Styrene/Acrylates Copolymer, Triethanolamine, Dehydroacetic Acid, Mel, Citric Acid.

Ne vsebuje barvil.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...