izbor

Tuli's Cheetahs Univerzalna velikost, podpora za peto in gleženj (1 kos)

Tuli's Cheetahs zagotavljajo občutek bosih nog, zaščito in udobje, primerno za telovadce in plesalce, ki želijo zaščititi svoje gležnje in pete pred ponavljajočimi udarci, pristanki in preobremenitvami.
Več...
Pakiranje 1 podpora
39,99€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: opornica, medicinski pripomoček
Mesto uporabe: gležnji, noge, stopala
Oznaka: bolečina
Zdravje: šport

Medicinski pripomoček
Telovadci in plesalci na vseh ravneh so navdušeni nad podporo Tuli's Cheetahs, ki dinamično združuje tehnologijo blaženja udarcev petnih vložkov Tuli's in udobno okrepljeno lahkotno neoprensko podporo gležnja, ki jo najdemo v modelu Cheetahs.

Velikost Extra Large je primerna za obseg stopala: 27,94 cm - 30,48 cm.

Navodilo za merjenje obsega stopala se nahaja med slikovnim gradivom.

Tuli's Cheetahs zagotavljajo takojšnje lajšanje bolečine v peti, saj vsebujejo patentirano, večcelično, večplastno »vafljasto« obliko petnih vložkov Tuli's. Petne vložke Tuli's priporočajo specialisti za stopala kot odlično rešitev za vaše pete, saj zagotavljajo takojšnje lajšanje bolečine v peti tako, da blažijo območje bolečine in dvignejo petno kost.

Podpora gležnja Tuli's Cheetahs je izdelana iz medicinskega neoprena in zagotavlja enakomerno porazdeljeno kompresijo in podporo športnikovemu gležnju, peti in stopalu.

Telovadci obožujejo model Tuli‘s Cheetahs, ki ga preprosto nataknejo, saj ostane na mestu brez dodatnega lepljenja ali vezanja. Tradicionalni petni vložki lahko med vadbo zdrsnejo, se drgnejo ob kožo in se premikajo, kar zmanjšuje njihovo učinkovitost. S prilagodljivo podporo gležnja Tuli's Cheetahs pridobijo telovadci neprekosljivo podporo in optimalno prilagoditev, izbirajo pa lahko med petimi velikostmi.

Najbolj primerne so za:

  • Podporo bosega stopala.
  • Podporo gležnjev plesalcev in telovadcev.
  • Bolečine pri preobremenjenih golenih.
  • Šibke gležnje.  
  • Rehabilitacijo gležnja.
  • Dodatno lajšanje udarcev ob peto.
  • Lajšanje Severove bolezni.
  • Utrujene in natekle gležnje.

Izdelek Tuli‘s Cheetahs se prodaja posamično in ne v paru. Pri nakupu Tuli‘s Cheetahs ne dobite več dodatnega petnega vložka. Podpora gležnja Tuli's Cheetahs je na voljo tudi v različici ena velikost za vse (za odrasle) z nastavljivimi pritrdilnimi elementi znamke VELCRO.

Navodila za nego:
Ročno pranje samo s toplo vodo in blagim detergentom. Iztisnite odvečno vodo in jih položite na suho. Ne zvijajte ali ožemajte.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...