Tuli's Classic Heel Cups Large, petni vložki (>80 kg)

Bolečine v petah? Boleča stopala? Petni vložki Tuli’s Classic Heel Cups so prava izbira za vaše pete.
Več...
Pakiranje 2 vložka
11,99€

Medicinski pripomoček

Po priporočilih specialistov za stopala so petni vložki Tuli's izdelek številka 1 na svetu. Nič ne deluje bolje ali traja dlje od vaših petnih vložkov Tuli's, saj resnično blažijo udarce, ki jih utrpijo vaše noge.

Petne vložke Tuli’s Classic Heel Cups lahko uporabljamo pri vseh vrstah obuval, saj ponujajo podporo, vendar ostajajo dovolj prožni in primerni za vsak čevelj. Ponujajo lahkotno podporo in blaženje ves dan ne glede na to, kaj počnete

Izdelek je primeren za:

  • Vsakodnevno hojo, tek in stanje.
  • Lajšanje bolečin v peti pri vnetju tetive stopalnega loka, tj. plantarni fasciitis.
  • Zmanjševanje bolečine v predelu goleni in preprečevanje njene preobremenitve.
  • Nudi boljšo stabilnost in ustrezno prilagajanje.
  • Nudi oporo in zaščito pet.

Biomehanski dizajn
Petni vložki Tuli‘s imajo patentirano, večcelično, večplastno »vafljasto« obliko, ki amortizira in vrača energijo udarca tako kot naravni sistem stopal. Ko hodite ali tečete, se obremeni vafljasta oblika konstrukcije petnih vložkov Tuli's in se vrti skupaj z normalnim gibanjem stopala, da absorbira udarce. Petni vložki Tuli's kot vzmet povrnejo energijo za maksimalno udobje in zmogljivost.

Lajšanje bolečin v petah
Petni vložki Tuli’s Classic Heel Cups zagotavljajo takojšnje lajšanje bolečine v peti, tako da blažijo območje bolečine in dvignejo petno kost. Ta dva postopka razbremenita pritisk na vaši ahilovi tetivi in vam omogočita, da se vam povrne gibljivost stopala.

Doživljenjska garancija
Petni vložki Tuli's so izdelane iz najtrajnejših in najbolj učinkovitih materialov, ki so na voljo. Ta vrhunska konstrukcija zagotavlja doživljenjsko garancijo našim petnim vložkom, pri čemer smo vodilni na trgu.

Določanje optimalne velikosti

Standardne (Regular) - Moška obutev do 40. Ženska obutev velikosti do 40. (Teža do 80 kg)

L (Large) - Velikosti moške obutve nad 41,5. Velikosti ženske obutve nad 41. (Teža nad 80 kg)

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...