Tuli's Heavy Duty Heel Cups Regular, petni vložki (<80 kg)

Ob nakupu Medi-Dyne izdelkov v skupni vrednosti nad 30€ prejmete darilo: 2Toms SportShield.
Vnetje tetive stopalnega loka? Bolečine v petah? Petni vložki Tuli’s Heavy Duty Heel Cups so prava izbira za vaše pete.
Več...
Pakiranje 2 vložka
14,99€

Medicinski pripomoček                                              

Specialisti za stopala priporočajo petne vložke Tuli's kot odlično rešitev na svetu za vaše pete. Nič ne deluje bolje ali traja dlje od vaših petnih vložkov Tuli's. Dobesedno blažijo udarce, ki jih utrpijo vaše noge!

Petni vložki Tuli’s Heavy Duty Heel Cups so dvakrat debelejši od klasičnih petnih vložkov Tuli's in vam nudijo največjo zmogljivost in zaščito, ko jo najbolj potrebujete.

Dodatne debelina in podpora naših petnih vložkov Tuli’s Heavy Duty Heel Cups  je najbolj primerna za športna obuvala, nogometne copate, delovne škornje in bolj prostorno obutev z vezalkami.

Petni vložki Tuli’s Heavy Duty Heel Cups nudijo vse udobje naših klasičnih petnih vložkov in zagotavljajo izjemno trpežno zaščito, ki jo potrebujete pri bolečinah, ki jih povzročajo udarci ob peto pri športnih aktivnostih, kot so odbojka, nogomet, košarka in tenis.

Primerni so za:

  • Vnetja tetive stopalnega loka, tj. plantarni fasciitis.
  • Poškodbo ahilove tetive.
  • Severovo bolezen.
  • Bolečine v goleni zaradi preobremenjenosti.
  • Šport in tek.
  • Delovno obutev pri celodnevni obremenitvi nog.
  • Spodbujanje stabilnosti in ustreznega prilagajanja.

Biomehanski dizajn
Petni vložki Tuli‘s imajo patentirano, večcelično, večplastno »vafljasto« obliko, ki amortizira in vrača energijo udarca tako kot naravni sistem stopal. Ko hodite ali tečete, se obremeni vafljasta oblika konstrukcije petnih vložkov Tuli's in se vrti skupaj z normalnim gibanjem stopala, da absorbira udarce. Petni vložki Tuli's kot vzmet povrnejo energijo za maksimalno udobje in zmogljivost.

Lajšanje bolečin v petah
Petni vložki Tuli’s Heavy Duty Heel Cups zagotavljajo takojšnje lajšanje bolečine v peti, tako da blažijo območje bolečine in dvignejo petno kost. Dodatna obloga in dvig petne kosti, ki ju pridobite z uporabo petnih vložkov Tuli’s Heavy Duty Heel Cups, vam omogočata, da preprečite težave, kot so boleče pete in goleni, in vam pomagajo povečati svojo atletsko zmogljivost.

Lajšanje bolečin pri otrocih, ki imajo Severovo bolezen
Ker so na voljo v manjših velikostih, so petni vložki Tuli’s Heavy Duty Heel Cups idealni za otroke in najstnike s Severovo boleznijo, ki se ukvarjajo s športom. Ta bolezen povzroča bolečine v petah pri otrocih športnikih. Uporaba petnih vložkov Tuli's bo pomagala pri bistveni ublažitvi te bolečine in jih pripravila za vrnitev k dejavnosti.

Doživljenjska garancija
Petni vložki Tuli's so izdelani iz najtrajnejših in najbolj učinkovitih materialov, ki so na voljo. Ta vrhunska konstrukcija zagotavlja doživljenjsko garancijo našim petnim vložkom, pri čemer smo vodilni na trgu.

Določanje optimalne velikosti

S - primerna za otroke pod 36 kg

Standardne - Moška obutev do 40. Ženska obutev velikosti do 40. (Teža do 80 kg)

L -Moška obutev velikosti nad  41,5. Velikosti ženske obutve nad 41. (Teža nad 80 kg)

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...