akcija

Tussiflux, oralno pršilo za kašelj (30 ml)

Tussiflux vam je na voljo 20% ugodneje.
Pršilo za pomoč pri suhem in produktivnem kašlju ter draženju grla. Medicinski pripomoček razreda IIa.
Več...
Pakiranje 30 ml
Redna cena 10,99€
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh* 10,99 €
8,79€

Tussiflux pršilo za kašelj

Tussiflux pršilo za kašelj je medicinski pripomoček za pomoč pri suhem in produktivnem kašlju ter draženju grla, ki je posledica okužbe z virusi ali zunanjih dejavnikov, kot sta mraz in smog. Zahvaljujoč svoji edinstveni formulaciji, ki temelji na rastlinskih izvlečkih, kot so tipotec, islandski lišaj, aloja, propolis in grindelija, bogatih s sluzmi in smolami, ustvari zaščitni film, ki:

  • omejuje stik sluznice z zunanjimi dražilnimi snovmi, 
  • pomirja kašelj in draženje ustne votline,
  • spodbuja hidratacijo sluznice,
  • podpira ponovno vzpostavitev optimalnega stanja dihalnih poti.

Sestavine:
Demineralizirana voda; trpotec, vodnoglicerinski izvleček listov (Plantago major); islandski lišai, vodnoglicerinski izvleček (Cetraria islandica); aloe vera, koncentriran suhi izvleček 200:1 (Aloe barbadensis); propolis, glicerinski izvleček (Propolis); fruktoza; grindelija, vodnoglicerinski izvleček cvetov (Grindelia robusta); pomarančni sok; eterično olje bora (Pinus sylvestris); eterično olje evkaliptusa (Eucalyptus globulus); eterično olje timijana (Thymus vulgaris); konzervans: kalijev sorbat E202; sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina E330. BREZ GLUTENA

Opozorila:
Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na eno ali več sestavin izdelka. V primeru pojava stranskih učinkov takoj prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom. Hraniti izven dosega otrok! Izdelka ne uporabljajte v času nosečnosti in dojenja. Izdelek hranite na suhem in hladnem, stran od vira svetlobe in toplote. Izdelka ne uporabljajte po preteku roka uporabe odtisnjenega na embalaži. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek.

Uporaba:
Po potrebi, 3 do 4 vpihi v ustno-žrelno votlino, od 4 do 5 krat na dan. Pred uporabo pretresite. Nastanek usedlin je posledica prisotnosti rastlinskih izvlečkov in ne vpliva na kakovost izdelka.

Proizvajalec: Pharmalife Research s.r.l.; Via Casa Paradiso, 2/A; 23846 Garbagnate Monastero (LC) - Italija;
Zastopnik: Sanofarm d.o.o.; Industrijska cesta 6r; 6310 Izola; www.sanofarm.si

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust.

Vichy in La Roche-Posay vikend na Lekarnar.com - ob nakupu 2 izdelkov LRP in/ali Vichy prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust. Popust vam bo obračunan v košarici. Akcija poteka od 29. 9. do 2. 10. 2023. Akcija ne velja za pakete izdelkov Vichy in La Roche-Posay, ki ...