Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Ulyte Pre-in probiotična pasta za pse in mačke

Dopolnilna krmna mešanica v obliki paste za pse, pasje mladiče, mačke, mačje mladiče.
Več...
Pakiranje 20 ml
12,46€
Lastnosti
Oblika: pasta
Mesto uporabe: črevesje
Vsebnost: probiotiki, prebiotiki
Zdravje: živali, psi, mačke

Zmanjšanje akutnih motenj absorbcije v črevesju v času akutne diareje in med okrevanjem.

Sestava:
dekstroza, rožičeva moka, glicerin, sojin hidrolizat, fruktooligosaharidi, oglje, natrijev klorid, kalijev klorid, magnezijev klorid.

Dodatki:
Mikroorganizmi – 4b1705 Enterococcus Faecium- NCIMB 10415 5,5 x 107 UFC/ml;, Sredstva za vezavo, sredstva proti strjevanju in koagulanti: E558 Bentonit Montmorillonit 290 000 mg/L.

Analitska sestava:
surova olja in maščobe 0,03%, surovi pepel 18,20%, surove beljakovine 2,10%, surova vlakna 0,35%, natrij 2,50%, kalij 0,50%.

Navodila za uporabo:
za peroralno uporabo pri psih in mačkah ter njihovih mladičih po odstavitvi ( ko prenehajo sesati ). V obdobju akutne diareje ter med okrevanjem po njej. Dodajajte živali 2x dnevno.

Doza se prilagodi telesni teži živali:

 • do 10 kg telesne teže: 2 ml;
 • od 11-25 kg telesne teže: 4 ml;
 • od 26 – 40 kg telesne teže: 6 ml; nad 40 kg telesne teže: 8 ml.  

Priporočen čas dajanja 2 dni oz. po posvetu z veterinarjem se lahko čas dajanja podaljša od 1-2 tedna glede na simptome. Stisnite direktno v gobček.

Varnostni ukrepi:
Hraniti izven dosega otrok. Pred uporabo je priporočljivo poiskati mnenje veterinarja.

Način shranjevanja: Hraniti na suhem (pod 25 ° C) v originalni embalaži. Hraniti zaščiteno pred direktno sončno svetlobo. Ne sme zmrzniti. Po odprtju porabite v 3 mesecih.

Proizvajalec in oseba odgovorna za označevanje: UranoVet S.L., Španija, info@uranovet.com, 
Dodatne informacije : MELISA VETERINA  d.o.o., 031 398 609, info@melisasi.si

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...