Uriage Isophy Bébé, ampule za oči in nos (18 x 5 ml)

Isophy ampule za zamašene nosnice in vnete oči pri novorojenčkih, dojenčkih, otrocih in odraslih, za kronični in alergijski rinitis, pelodne alergije.
Več...
Pakiranje 18 x 5 ml
5,28€

Isophy ampule za zamašene nosnice in vnete oči pri novorojenčkih, dojenčkih, otrocih in odraslih, za kronični in alergijski rinitis, pelodne alergije.

Hipoalergeno, bakteriološko čisto, brez vonja, brez konzervansov, fiziološki pH.

Lastnosti:
Izotonične, vlažijo, pomirjajo, delujejo protivnetno in proti prostim radikalom. Preprečujejo razvijanje sluzastega izločka v očeh in v nosu in ščitijo sestavo sluznice.

Sestava:
Termalna voda Uriage 100%, bogata z minerali in oligo elementi, deluje pomirjujoče, protivnetno in blago antialergijsko zaradi visoke vsebnosti kalcija v vodi.

Uporaba:
Oko - kapniti par kapljic na sterilno gazo in očistiti oko od nosu proti sencam, zamenjati gazo pri čiščenju drugega očesa. Pri čiščenju nosu vsak dan kapniti do dvakrat v vsako nosnico.

Sestavine: URIAGE THERMAL SPRING WATER

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

NOW vikend - vsi izdelki NOW so vam ta vikend na voljo 15% ugodneje. Koda za popust: now15.

V podjetju NOW FOODS verjamejo, da so naravni izdelki prijaznejši in varnejši kot sintetični. Osnovno vodilo podjetja je ponuditi naravne in učinkovite izdelke visoke kakovosti, ki bodo dostopni vsakomur. Vztrajanje podjetja pri naravnih izdelkih je eden od mnogih faktorjev, zaradi katerih izstopa ...