Urocist AboPharma, tablete (15 tablet)

Izbrani izdleki AboPharma so vam na voljo 20% ugodneje.
Medicinski pripomoček z edinstveno kombinacijo rastlinskih učinkovin za lajšanje in preprečevanje vnetja sečnega mehurja.
Več...
Pakiranje 15 tablet
21,44€

Medicinski pripomoček Urocist se priporoča kot podpora pri zdravljenju, za preprečevanje pojava vnetja sečil.

Visoka vsebnost proantocianidinov A (PAC-A) iz izvlečka ameriške brusnice preprečuje stik bakterij z povrhnjico mehurja.

Ne vsebuje glutena.

Odmerek (1 tableta) vsebuje:

  • 40 mg proantocianidinov (PAC) iz ekstrakta brusnice,
  • 125 mg arbutina iz ekstrakta gornika,
  • 150 mg D-manoze,
  • 25 mg beta-glukanov.

Uporaba:
Priporoča se ena tableta na dan s kozarcem vode zvečer, najmanj en mesec v primeru ponavljajočih okužb in po zdravljenju, vključno z antibiotiki. V primeru akutne okužbe, se priporočata dve tableti na dan.

  • Pri kroničnih vnetjih, po zdravljenju ali med antibiotično terapijo: 1 tableta na dan z kozarcem vode. Jemljite vsaj en mesec. Priporočamo jemanje zvečer.
  • V primeru močnih bolečin ali akutneba cistitisa priporočamo jemanje 2 tablet na dan, dokler simptomi ne izzvenijo, po navadi 3-4 dni.

V primeru, da se težave nadaljujejo je potreben obisk zdravnika.

Sestavine:
D-manoza, suhi izvleček listov gornika (Arctostaphylos uva-ursi) titriranih do 20% arbutina, 100 mg suhega izvlečka plodov ameriške brusnice (Vaccinium macrocarpon) titriranega do 40% proantocianidinov, beta-glukani, celuloza, dikalcijev fosfat, modificirana celulozna guma, hidroksipropilmetil celuloza, magnezijeve soli in maščobne kisline.

Opozorila:
Pred uporabo skrbno preberite priložene navodila. Hranite na hladnem in suhem mestu, stran od virov toplote, pri temperaturi do 25° C. Shranjevati nedosegljivo otrokom. Datum uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.
Uporabno do: Glej embalažo. V primeru, da se težave nadaljujejo je potreben obisk zdravnika.

Urocist medicinski pripomoček se dobro prenaša v priporočenem odmerku. Ne nadomešča antibiotične terapije, ki je potrebna za zdravljenje vnetja sečil. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Pred uporabo izdelka pri otrocih in nosečnicah se posvetujte s svojim zdravnikom. Bolnikom, ki se zdravijo z antikoagulanti (varfarin), naj se pred uporabo izdelka posvetujejo s svojim zdravnikom ali farmacevtom. V primeru dolgotrajnih simptomov se posvetujte s svojim zdravnikom. V primeru alergijske reakcije ali preobčutljivosti prenehajte z jemanjem izdelka. Vedno jemljite samo nepoškodovane in pravilno shranjene tablete.

Tablete in embalažo, ki jim je potekel rok uporabe, zavrzite v skladu z lokalnimi zahtevami.

Embalaža: 1 blister po 15 tablet (11,3 g)
Proizvajalec: Za AboPharmo proizvaja PromoPharma, Via Biagio di Santolino 156, 47892 Acquaviva, Rep. Di San Marino
Distributer: FarmaGreen d.o.o., Ul. Malči Beličeve 56, 1000 Ljubljana, Slovenija

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Vichy Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€.

Ob nakupu izdelkov Liftactiv Supreme in Specialist prejmete darilo: Vichy Mineral 89 (30 ml) + Brezplačno dostavo ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija traja od 20.1.2021 do razdelitve zalog daril. Brezplačna dostava velja le za področje Slovenije. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, ...