Valens Baby D3, pršilo

#Članek: Vitamin D - ključen skozi celo življenje.
Valens Vitamin D Baby je ustno pršilo blagega okusa jagode, ki vsebuje vitamin D3 naravnega izvora in omogoča izjemno absorpcijo.
Več...
Pakiranje 25 ml
9,89€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: kosti
Vsebnost: vitamin D3
Zdravje: otroci, odpornost, vegetarijanci, celiakija

Pršilo vsebuje vitamin D, ki je potreben za normalno rast in razvoj kosti otrok. Pri tem je pomembno vedeti, da niso vse oblike vitamina D enake. Valens vitamin D Baby pršilo vsebuje vitamin v obliki D3, kakršno s pomočjo sončnih žarkov sintetizira naše telo in za katero je dokazana odlična absorpcija. Izdelek vsebuje zobem prijazno sladilo ksilitol, ki se nahaja tudi v različnih vrstah sadja. Dokazano je namreč, da uživanje živil, v katerih je sladkor nadomeščen s ksilitolom, prispeva k ohranjanju mineralizacije zob.

Izdelek ne vsebuje sestavin, ki bi otrokom povzročale kolike oziroma krče.

Uživanje vitamina D3 je še posebej pomembno v obdobju rasti, pri vseh ljudeh pa v obdobjih, ko ga zaradi nizke izpostavljenosti sončni svetlobi telo samo ne more tvoriti v zadostni količini.

Pršilo ima prijeten okus jagode, ki je pri otrocih še posebej priljubljen.

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Priporočamo zaužitje enega razprška dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 125 dni. V primeru povečanih potreb lahko zaužijete tudi do 2 razprška dnevno. Vsebino lahko odmerjate bodisi neposredno v otrokova usta, lahko pa tudi na žličko, v pripravljen napitek ali živilo.

Vsebnost:

Sestavine v 1 razpršku (0,2 ml) %PDV*
Vitamin D3 10 mcg oz. 400 IU 200%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
Voda, sladilo: ksilitol (30%), vitamin D3 (holekalciferol), aroma jagode, konzervans: natrijev benzoat, sredstvo za zgostitev: ksantan gumi.

Brez želatine in glutena. Izdelek je primeren tudi za vegetarijance.

Neto količina: 25 ml

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Shranjevanje:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabiti v 6 mesecih po odprtju.

Proizvaja: Valens Int. d.o.o. Poslovna cona A 35, 4208 Šenčur, Slovenija.

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...