Valens Kolagen Premium višnja, tekočina (300 ml)

Valens Kolagen Premium višnja je edinstven izdelek za lepo in sijočo kožo, lase in nohte s tekočim kolagenom in koencimom Q10.
Več...
Pakiranje 300 ml
21,09€

Valens Kolagen Premium prehransko dopolnilo z okusom višnje je edinstven izdelek za lepo in sijočo kožo, lase in nohte s kombinacijo ribjega kolagena in koencima Q10. Vsebuje skrbno izbrane sestavine, ki podpirajo lepoto od znotraj.

Valens Kolagen Premium vsebuje v dnevnem odmerku 4.000 mg izjemno kakovostnega ribjega kolagena Peptan ter 50 mg vodotopne oblike koencima Q10 naravnega izvora Q10Vital.

Izdelek je obogaten z vitaminoma A in biotinom, ki prispevata k ohranjanju zdrave kože, vitamin C ima vlogo pri nastajanju kolagena in zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Cink prispeva k ohranjanju zdrave kože in kosti, selen pa k ohranjanju zdravih las in nohtov.

Valens Kolagen Premium vsebuje naravno aromo višnje in vanilije in ne vsebuje dodanega sladkorja. Vsebuje ksilitol, ki se naravno nahaja v različnih vrstah sadja.

Okus: višnja in vanilija

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek: 15 ml. Glede na priporočen dnevni odmerek izdelek zadošča za 20 dni.

Pred uporabo dobro pretresite. Priporočen dnevni odmerek je 15 ml prehranskega dopolnila, ki ga lahko zaužijete v enkratnem ali več manjših odmerkih. Izdelek lahko zaužijete neposredno ali z vodo oziroma drugim hladnim napitkom. Razslojevanje ne vpliva na kvaliteto izdelka.

Vsebnost:

Sestavine: V 15 ml: %PDV*
ribji kolagen (Peptan) 4000 mg  
vodotopni koencim Q10 (Q10Vital)  50 mg  
Vitamin C 80 mg 100%
Cink 10 mg 100%
Vitamin A 920 μg  115%
Biotin 150 μg  300%
Selen 55 μg  100%

*PDV – Priporočen dnevni vnos

Sestavine:
Voda, hidrolizirani ribji kolagen Peptan®, sredstvi za zgostitev: ksilitol (12 %) in ksantan gumi, zgoščeni jabolčni in višnjev sok, Q10Vital® (voda, modificiran škrob, koencim Q10), rdeča pesa v prahu, vitamin C (natrijev L-askorbat), cink (cinkov glukonat), kislina: citronska kislina in jabolčna kislina, naravni aromi, konzervans: natrijev benzoat, vitamin A (retinil acetat), biotin (D-biotin), selen (natrijev selenit). 

Aktivne sestavine ne izvirajo iz Slvenije

Ne vsebuje glutena, umetnih barvil in umetnih arom.

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek.

Biotin lahko vpliva na vrednosti določenih diagnostičnih testov, zato vam svetujemo, da 3 dni pred laboratorijskim testiranjem krvi prekinete uživanje velikih količin biotina (nad priporočeno dnevno vrednostjo).

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. Porabite v 1 mesecu po odprtju. Po odprtju priporočamo shranjevanje v hladilniku.

Poreklo: Slovenija

Proizvaja: VALENS Int. d.o.o., Poslovna cona A 35, 4208 Šencur, Slovenija

Ob nakupu izdelkov La Roche-Posay nad 30€ prejmete darilo: Hyalu B5 serum (10 ml).

Ob nakupu izdelkov La Roche-Posay nad 30€ prejmete darilo: Hyalu B5 serum (10 ml).

Ob nakupu izdelkov La Roche-Posay nad 30€ prejmete darilo: Hyalu B5 serum (10 ml). Akcija poteka od 1. 2. 2023 do razdelitve zalog daril.