Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon
izbor

Valens Multivitamin Junior, ustno pršilo

Ustno pršilo s prijetnim okusom pomaranče vsebuje vitamine A, C, E, D ter B kompleks v odmerkih, prilagojenih posebej za otroke.
Več...
Pakiranje 25 ml
9,89€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: kosti, zobje, možgani, živčevje
Simptom: utrujenost
Vsebnost: vitamini, antioksidanti
Zdravje: otroci, odpornost, šport

Valens Multivitamin Junior ustno pršilo vsebuje kombinacijo 12 vitaminov, ki imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema (vitamin C in D), prispevajo k zdravem razvoju kosti in zob (vitamin D), prispevajo k umskim zmogljivostim (vitamin B5), imajo vlogo pri splošnem delovanju imunskega sistema (vitamin A, B6 in B12), prispevajo k delovanju živčnega sistema (vitamin B2, B2, B3, B6, B7, B12 in C), prispevajo k normalnem psihološkem delovanju (vitamin B1, B3, B6, B7, B9, B12 in C), prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti (vitamin B3, B5, B6, B9, B12 in C) ter imajo vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom (vitamin E). 

Poleg nezdrave prehrane na pomanjkanje vitaminov vpliva tudi fizična aktivnost, zaradi katere se skozi potenje izločajo vitamini, ki jih telesu velikokrat primanjkuje že v osnovi. Simptomi pomanjkanja vitaminov in mineralov pa se največkrat pokažejo šele čez čas, ko se je telo že izčrpalo. Pršilo Valens Multivitamin Junior ima prijeten okus pomaranče

Uporaba:
Pred uporabo dobro pretresite. Za otroke od 3. do 6. leta priporočamo zaužitje dveh razprškov dnevno. Količina pri priporočenem odmerjanju zadostuje za 60 dni. Otroci nad 7. letom starosti lahko zaužijejo do 4 razprške dnevno.

Vsebnost:

Sestavine v 2 razprških (0.4 ml) %PDV*
Vitamin B1 0,5 mg 63%
Vitamin B2 0,21 mg 23%
Vitamin B3 2,4 mg 24%
Vitamin B5 2 mg 50%
Vitamin B6 0,5 mg 100%
Biotin 0,015 mg 100%
Folna kislina 0,15 mg 50%
Vitamin B12 0,001 mg 67%
Vitamin A 0,2 mg 29%
Vitamin D 0,01 mg 200%
Vitamin E 1,8 mg 23%
Vitamin C 12 mg 17%

*Priporočen dnevni vnos za otroke od 3 do 6 let

Sestavine:
Voda, sladilo: ksilitol (30 %), zgoščen sok pomaranče (8 %), natrijev-L-askorbat, holekalciferol, aroma pomaranče, DL-alfa-tokoferil acetat, nikotinamid, kalcijev D-pantotenat, retinil acetat, konzervans: natrijev benzoat, piridoksin hidroklorid, sredstvo za zgostitev: ksantan gumi, tiamin hidroklorid, natrijev riboflavin-5-fosfat, pteroilmonoglutaminska kislina, D-biotin, metilkobalamin.

Izdelek je primeren tudi za vegetarijance. Ne vsebuje glutena in umetnih barvil.

Shranjevanje: Shranjujte na suhem in temnem mestu pri temperaturi do 25 °C. 

Opozorila:
Ne pozabite na pomembnost raznolike prehrane in zdravega načina življenja. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Porabiti v 6 mesecih po odprtju.

Proizvaja: Valens Int. d.o.o. Poslovna cona A 35, 4208 Šenčur, Slovenija.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...