Varigal Galex, krema (50 ml)

Medicinski pripomoček za težave pri varicah in krčnih žilah.
Več...
Pakiranje 50 ml
14,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: krema
Mesto uporabe: ožilje, noge
Oznaka: krčne žile, vnetje
Zdravje: preventiva, zaščita kože, nega

Varigal Galex krema - Medicinski pripomoček

Kaj je Varigal krema in za kaj se uporablja?
Varigal krema je medicinski pripomoček, namenjen za krepitev stene ven na nogah, za preventivo, v primerih kadar smo dedno predisponirani za nastanek krčnih žil ali pa na primer pri opravljanju večurnega stoječega dela. Lahko jo uporabljamo samostojno ali v kombinaciji z nošenjem elastičnega kompresijskega povoja ali nogavic v prvih stadijih razvoja krčnih žil.

Z njeno uporabo se zmanjša videz krčnih žil in popokanih kapilar, prav tako pa se z njeno uporabo lahko odloži nastanek krčnih žil na kasnejša obdobja. Krema prispeva k izboljšanju cirkulacije krvi in zmanjšuje pogoje za nastanek vnetnih procesov. Varigal krema ščiti in neguje kožo.

Kaj morate vedeti, preden pričnete uporabljati Varigal kremo?
Ta izdelek ne vsebuje kortikosteroidov. Če Varigal kremo kombinirate z drugimi vrstami zdravljenja, se pred pričetkom posvetujte z zdravnikom ali dermatologom, da bi se tako izognili možnim neželenim učinkom zaradi takšnih vrst zdravljenja.

Kako uporabljati Varigal kremo?
Na obolele predele kože nanesite kremo dva do trikrat dnevno. Tretma ponavljajte 4 tedne oziroma do popolnega okrevanja.

Opozorila
Samo za zunanjo uporabo! Izogibajte se stiku z očmi. V primeru stika z očmi temeljito sperite z mlačno vodo. Ne uporabljajte na poškodovani koži. Ne uporabljajte po datumu izteka roka uporabnosti. Shranjujte nedosegljivo otrokom.

Pred uporabo medicinskega pripomočka Varigal krema natančno preberite to navodilo, saj vsebuje za vas pomembne podatke.

 • Navodilo shranite. Morda ga boste želeli ponovno prebrati.
 • Če imate dodatna vprašanja, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.
 • Če opazite kateri koli neželeni učinek, se posvetujte z zdravnikom ali s farmacevtom.

Kako shranjevati Varigal kremo?
Shranjujte pri temperaturi pod 25 °C. Ne zamrzujte. Ne shranjujte kreme na vročini ali direktnem soncu.

Sestavine:
Prečiščena voda, Caprylic / Capric Triglyceride, Amygdale oleum, Stearic Acid, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate, Glyceryl Stearate, Dimethyl Sulfone, Glycerin, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Rosmarinus Officinalis Extract, Parfum, Ruscus aculeatus (butcher’s broom) extract 10% ruscoside, Zizyphus spinosa (christ`s thorn/jujube) extract, 10% polysaccharides, Alchemilla vulgaris L (lady's mantle) extract, Citrus limonum (lemon) extract

Proizvajalec: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.
Distributer: GALEX, proizvodnja in promet s farmacevtskimi in drugimi proizvodi d.o.o., Murska Sobota, Tišinska ulica 29g.

Blank slika

Dodatki

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...