Varistasi Plus AboPharma, balzam za noge in telo (75 ml)

Varistasi plus balzam za noge, spodbuja mikrocirkulacijo in lajša občutek utrujenosti in teže v nogah, zahvaljujoč vzajemnemu delovanju aktivnih učinkovin. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 2 x 75 ml
11,58€

Varistasi Plus AboPharma Spodbuja odtekanje odvečne tekočine in zagotavlja dolgotrajno lajšanje občutka otečenih in utrujenih nog.

Varistasi plus balzam je medicinski pripomoček, zasnovan za ljudi, ki trpijo zaradi krčnih žil. Olajša simptome kronične venske insuficience, kot so občutek težkih in utrujenih nog, otekanje nog in boleče mišične krče.

Uporaba:
Navodila za uporabo: balzam nanesite 1 – 2 krat dnevno na prizadeto mesto in nežno vtrite.

Sestavine:
Izvlečki rastlin: divji kostanj, Gotu kola, bodeča lobodika, grško seno, borovnica, Virginski nepozebnik; mentol, etoksilirano hidrogenirano olje kloščevca.

Opozorila: Pozor! Posoda je pod tlakom, lahko eksplodira, če je izpostavljena vročini. Zaščitite pred izpostavljenostjo soncu in ne izpostavljajte temperaturi, višji od 30° C. Tudi po uporabi ne prebadajte in ne izpostavljajte ognju. Ne pogoltnite. Hraniti izven dosega otrok. Izdelek je treba uporabljati samo v skladu z namenom uporabe.

Previdnost: Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na sestavine izdelka. Ne uporabljajte v bližini oči, sluznic, le na nepoškodovani koži. Balzam nanesite po preteku vsaj 30 minut po uporabi drugega zdravila ali medicinskega pripomočka. V primeru pojava neprijetnega občutka prenehajte z uporabo in se posvetujte s svojim zdravnikom.
Ne uporabljajte po datumu izteka uporabe.

Datum uporabne se nanaša na izdelek v nepoškodovani pravilno shranjeni embalaži.
Vsebina je negorljiva.

Samo za zunanjo uporabo. Dermatološko preizkušen. Ne vsebuje vazelina in prabena.

Proizvajalec: Za AboPharmo proizvaja PromoPharma, Via Biagio di Santolino 156, 47892 Acquaviva, Rep. Di San Marino
Distributer: FarmaGreen d.o.o., Ul. Malči Beličeve 56, 1000 Ljubljana, Slovenija

Dodatki

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje.

Jamieson teden na Lekarnar.com: Vsi izdelki Jamieson so vam na voljo 15% ugodneje. Akcija traja od 17. 1. do 24. 1. 2022. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po ...