Vet's Best Advanced Dental, pršilo (14 ml)

Vet's Best Advanced Dental pršilo učinkovito pomaga pri odstranjevanju zobnega plaqua v ustni votlini in preprečuje nastanek zobnik oblog in kamna.
Več...
Pakiranje 14 ml
2,98€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: usta
Oznaka: maščobne obloge, zadah
Zdravje: živali, psi

Vet's Best Advanced Dental pršilo učinkovito pomaga pri odstranjevanju zobnega plaqua v ustni votlini in preprečuje nastanek zobnih oblog in kamna. Nudi hiter in lahek način čiščenja zob vašega ljubljenčka in ohranja zdravo ustno higieno. 

Pri dentalnih gelih in penah Vet‘s Best za ustno higieno je zaužitje popolnoma varno – izpiranje ni potrebno.

Vet's Best že več kot 30 let nudi izdelke, ki vašemu ljubljenčku nudijo podporo za ohranjanje zdravja!

Uporaba:
Enostavno popršite igračo za žvečenje s pršilom ali neposredno v gobec. Po uporabi igračo sperite z čisto vodo in posušite. Sočasna uporaba igrače za žvečenje in pršila Vet's Best pomaga zmanjševati zobne obloge in kamen ter ohranja svež dah.

Sestava:
Sestavine: prečiščena voda, glicerin, kalijev sorbat, tokoferil acetat, aloe vera gel, olje peperminta, citronska kislina, cinkov glukonat, cetilpiridinijev klorid monohidrat. 

Shranjevanje:
Hraniti v suhem in hladnem prostoru pri temperaturi do 25°C. Ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi. Izdelek po uporabi dobro zaprite. 

Opozorilo:
Samo za uporabo pri živalih.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje.

Nupo dnevi zdravega hujšanja na Lekarnar.com - Posamezni izdelki Nupo so vam na voljo 20% ugodneje. Ne spreglejte tudi kar do 50% popusta na Nupo ploščce. Akcija poteka od 6. 2. do 13. 2. 2023.