Vichy Dermablend, prekrivni puder 35 (30 ml)

Vichy Dermablend prekrivni puder z mat učinkom za ženske, ki želijo prekriti lažje do srednje nepravilnosti (neenakomerna polt, podočnjaki, razpršene rdečice, brazgotine itd.).
Več...
Pakiranje 30 ml
22,66€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: tekoči puder
Mesto uporabe: obraz
Oznaka: akne, rdečica, kapilare, podočnjaki
Zdravje: ličenje

Vichy Dermablend prekrivni puder z mat učinkom za ženske, ki želijo prekriti lažje do srednje nepravilnosti (neenakomerna polt, podočnjaki, razpršene rdečice, brazgotine itd.).

Puder Vichy Dermablend

Puder iz Vichy Dermablend linije omogoča prekrivnost z mat učinkom kot tud hidratacijo. Sama prekrivnost Vichy pudra traja 16 ur, kar zadostuje za celodnevnost prekritost; puder se lahko nanese zjutraj in njegov mat učinek traja do večera. 24-urna hidratacija pa neguje kožo tekom celega dneva.

Formula Vichy pudra z visoko hipoalergeno toleranco je bila testirana pod dermatološkim nadzorom na občutljivi koži. Sam puder ne vsebuje dišav, je nekomedogen in vsebuje zaščitni faktor SPF 35 za dnevno zaščito pred soncem. 

Optimalna prekritost in vpojnost

Formula korektivne podlage Vichy pudra za obraz Dermablend združuje visoko koncentracijo pigmentov, ki zagotavljajo optimalno prekrivnost, in izjemno vpojno in lahkotno teksturo, ki daje koži naraven videz in občutek udobja ves dan.

Tekstura pudra se kar stopi z epidermisom, barvni pigmenti pa se zlijejo po celotni površini in popolnoma prekrijejo kožne nepravilnosti, ne da bi se nabirali v grudice ali ustvarjali učinek suhe in nehidratantne maske. 

Ker je Vichy Dermablend puder obogaten z glicerinom in hlapnim oljem rastlinskega izvora, je izredno gladek in omogoča tekočo nego, ki nudi občutek udobja. V stiku s kožo se puder lahko spremeni v fluid, njegova tekstura pa ustvari izredno tanko plast, ne da bi izrazil gube ali za seboj pustil mastne sledi.

Po uporabi je polt je videti enakomerna.

Uporaba Vichy pudra:

  1. 16-urno Vichy Dermablend korektivno podlago za obraz s konicami prstov ali z gobico nanesite na kožo in jo razmažite od sredine obraza navzven. V primeru izrazitejših kožnih nepravilnosti nanesite nekoliko več izdelka na posamezne nepravilnosti in ga nato dobro razmažite naokrog.  
  2. Puder razmažite tudi po vratu, ob ušesih in na vrhu čela ter tako zabrišite robove.  
  3. Nanos ponavljajte tako dolgo, dokler ne boste dosegli želenega rezultata.
  4. Za 18-urno prekrivnost uporabite prekrivni puder.

Vichy nudi več pudrnih barvnih odtenkov. Pri Vichy Dermalend gre za odtenek 35 - sand.

Ostale odtenke prekrivnih pudrov lahko najdete na naslednjih povezavah:

Kolekcijo Vichy Dermablend korektivnih pudrov za mastno kožo pa lahko najdete tukaj.

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Avene vikend - vsi izdelki Avene so vam ta vikend na voljo 20% ugodneje. Koda za popust: Avene20

Naravno osnovo kozmetike Avene predstavlja termalna voda, ki prične svoje popotovanje v obliki dežnih kapljic, ki padejo na pogorje Cevennes na jugu Francije. Na svoji poti se voda najprej 40 let filtrira skozi prst in skale neokrnjenega gorovja preden pride na površje v izviru v kraju Sain-Odile. ...