izbor

Vichy Homme Dezodorant za optimalno tolernco in občutek ugodja 48 ur, sprej (100 ml)

Vichyjev prvi hipoalergeni 48-urni dezodorant v pršilu za moške brez alkohola v okolju prijazni stisnjeni embalaži, ki jo je mogoče reciklirati.
Več...
Pakiranje 100 ml
12,67€

Vichyjev prvi hipoalergeni 48-urni dezodorant v pršilu za moške brez alkohola v okolju prijazni stisnjeni embalaži, ki jo je mogoče reciklirati. 32 % manjša 100-ml stisnjena embalaža je enako učinkovita in uporabna kot 200-ml razpršilo. Čista minimalistična formula za občutljivo kožo, zasnovana za izjemen občutek udobja.

48-urna učinkovitost proti neprijetnim vonjavam. Brez alkohola. Hipoalergeno, za občutljivo kožo.

Uporaba:
Pršite z razdalje vsaj 15 cm od pazduh! Pred uporabo dobro pretresite. V primeru zamašene šobe jo sperite pod toplo vodo.

Sestavine (INCI):
BUTANE - ISOPROPYL PALMITATE - COCOS NUCIFERA OIL/COCONUT OIL - MAGNESIUM OXIDE - PARFUM/FRAGRANCE.

Opozorila:
NEVARNOST - VARNOSTNO NAVODILO: ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL. Posoda je pod tlakom: lahko  eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga.  Kajenje prepovedano. Ne pršite proti odprtem ognju ali drugemu viru vžiga. Ne luknjajte in ne sežigajte je niti ko  je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Hranite zunaj dosega otrok.  Uporabljajte samo za namen, za katerega je izdelek namenjen. V primeru stika z očmi takoj obilno in temeljito  sperite z vodo.

Dodatki

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€.

Posebna ponudba prodajnih uspešnic Vichy Anti-Age kar 25% ugodneje + Brezplačna dostava ob nakupu Vichy nad 30€. Akcija velja za izdelke: Vichy Liftactiv Supreme H.A. Epidermic Filler, serum (30 ml) Vichy Liftactiv Supreme, intenzivna nega proti gubam in za učvrstitev kože - ZF30 (50 ml) ...