izbor

Vichy, mineralni dezodorant v pršilu za optimalno toleranco 48 ur (100 ml)

Vichyjev prvi hipoalergeni 48-urni dezodorant v pršilu brez alkohola in dišav v okolju prijazni stisnjeni embalaži.
Več...
Pakiranje 100 ml
12,83€

Vichyjev prvi hipoalergeni 48-urni dezodorant v pršilu brez alkohola in dišav v okolju prijazni stisnjeni embalaži.

Enaka raven uporabe in učinkovitosti kot pri 200-ml dozirniku, vendar v 100-ml embalaži za manjši vpliv na okolje. Čista minimalistična formula s tehnologijo MgO Ultra Clean, oblikovano za občutljivo kožo in kožo, ki reagira na aluminijeve soli. Navlaži in pomiri tudi najobčutljivejšo kožo pod pazduhami kot tudi pobrito in depilirano kožo. 

Navlaži in pomiri tudi najobčutljivejšo kožo pod pazduhami.

Stinjena embalaža:
100 ml = 200 ml

Uporaba:
Pršite z razdalje vsaj 15 cm od pazduh! Pred uporabo dobro pretresite. V primeru blokirane šobe jo sperite pod toplo vodo.

Sestavine (INCI):
BUTANE - ISOPROPYL PALMITATE - COCOS NUCIFERA OIL / COCONUT OIL - MAGNESIUM OXIDE - DISTEARDIMONIUM HECTORITE - PROPYLENE CARBONATE.

Opozorila:
NEVARNOST - VARNOSTNO NAVODILO: ZELO LAHKO VNETLJIV AEROSOL. Posoda je pod tlakom: lahko  eksplodira pri segrevanju. Hraniti ločeno od vročine, vročih površin, isker, odprtega ognja in drugih virov vžiga.  Kajenje prepovedano. Ne pršite proti odprtem ognju ali drugemu viru vžiga. Ne luknjajte in ne sežigajte je niti ko  je prazna. Zaščitite pred sončno svetlobo. Ne izpostavljajte temperaturam nad 50 °C. Hranite zunaj dosega otrok.  Uporabljajte samo za namen, za katerega je izdelek namenjen. V primeru stika z očmi takoj obilno in temeljito  sperite z vodo.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Izdelki La Roche-Posay Lipikar so vam na voljo do 30% ugodneje.

Ob nakupu 1 izdelka La Roche-Posay Lipikar prejmete 20% popust, ob nakupu 2 ali več izdelkov Lipikar pa kar 30% popust + Brezplačno dostavo ob nakupu LRP nad 30 €. Popust vam bo obračunan v košarici: Akcija traja od 23. 9. 2021 do 30. 9. 2021.  Vse akcije in popusti, objavljeni na ...