visett Nail+ Diamond Repair, utrjevalec nohtov

Z inovativnim lakom za obnovo in nego visett® Nail+ Diamond Repair bo vaš problem z nohti pod kontrolo.
Več...
Pakiranje 12 ml
9,91€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika:
Mesto uporabe: nohti, roke, noge

Z inovativnim lakom za obnovo in nego visett Nail+ Diamond Repair bo vaš problem z nohti pod kontrolo.

visett Nail+ Diamond Repair lahko trajno izboljša strukturo nohtov tako na rokah kot tudi na nogah. Poseben izdelek,  razvit za mehke, lomljive, tanke in krhke nohte. Posebna kombinacija izbranih sestavin s pomočjo diamantnega prahu poskrbi za učinek gladkih in sijočih nohtov in zagotavlja okrepitev poškodovanih nohtov in zaščito pred trganjem in lomljenjem. Že po kratkem času po prvem nanosu boste  ugotovili, da so nohti močnejši in bolj odporni. Z njim boste dosegli tudi hitrejšo rast nohtov. Je enostaven za uporabo in nevsiljivega vonja, na voljo v 12 ml steklenički s čopičem za nanašanje. visett Nail+ Diamond Repair poskrbi, da se utrjevalni učinek in zaščita nohtov razvijeta takoj.

Uporaba:

  • očistimo površino nohtov,
  • s čopičem nanesemo sloj Nail+ Diamond Repair,
  • če želite, lahko čez njega nanesete barvni lak,
  • ponovimo vsake 3 dni, vendar ne več kot 2 tedna,
  • če je potrebno, ves postopek po enem tednu ponovimo

Sestavine/Ingredients (INCI):
Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Acetyl Tributyl Citrate, Adipic Acid /Neopentyl Glycol / Trimellitic Anhydride Copolymer, Isopropyl Alcohol, Aqua, Formaldehyde,Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Bentonite, Acrylates Copolymer, Silica,Benzophenone-3, Benzophenone-1, Ci 77891, Dimethicone, Diamond Powder.

Opozorilo:
Hraniti izven dosega otrok.

Proizvajalec: visett GmbH, Nemčija. 

Poreklo: Nemčija. 

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Izkoristite 20% popust na posamezne izdelke Mustela.

Že več kot šest desetletij piše Mustela čudovito zgodbo o negi in zaščiti kože mamic in dojenčkov po vsem svetu. Nežno dišeči Mustelini izdelki nudijo zadovoljstvo in užitek, spremenijo enostavno nego otroka v trenutke blagostanja, zbudijo čute in ugodje. Mama in otrok sta deležna edinstvenega ...