Vital + Active, COL, kapljice na osnovi morksega kolagena (45 ml)

Nega v obliki koncentriranih kapljic na osnovi morskega kolagena + staminali primerna za tanko, občutljivo in kuperozno kožo.
Več...
Pakiranje
19,00€

Vital + Active, COL, kapljice na osnovi morksega kolagena so 24-urni kozmetični tretma. Učinkovitost pripravka zagotavljata visok odstotek vsebovanega kolagena in zlasti njegovo »izvirno« morsko poreklo, ki je nepogrešljiv za ustrezno vlaženje, zaščito kože in delovanje proti staranju.

Morski kolagen je funkcionalna snov, bogata z maščobnimi kislinami, kot so omega 3 in s proteini, poleg tega vsebuje še hidroksiprolin, to je snov, ki koži zagotavlja presnovno hrano. Morski kolagen pridobivamo iz toplomorskih rib, izberejo se tiste vrste rib, ki niso zaščitene in imajo preverjeno poreklo.

Raziskovalci pri podjetu Vitalplus so s pomočjo analize izrednih lastnosti morskega kolagena oblikovali posebno nego v obliki koncentriranih kapljic, ki je, zahvaljujoč visoki vsebnosti topnega kolagena, idealna za nego kože, ki potrebuje zaščito in ustvarjanje zaščitnega sloja. Njegova edinstvena tekstura takoj prodira v kožo in pri tem ustvari zaščitno pregrado za vso kožno tkivo.

Če v kožo vtremo koncentrirane kapljice na osnovi morskega kolagena z blago masažo, kožo obogatimo z enim njenih glavnih naravnih sestavin in istočasno izboljšamo stopnjo vlažnosti in hranljivosti.

Uporaba:
Nekaj kapljic nanesite na obraz, vrat in okrog oči zjutraj in zvečer ter masirajte s krožnimi gibi od spodaj navzgor. Po nekaj minutah nanesite kremo, primerno za vaš tip kože. Odličen za nego predelov okrog oči.

Opozorila:
Preprečite, da bi izdelek prišel v stik z očmi. V primeru preobčutljivosti oziroma če ščemenje ne popusti, izdatno izperite izdelek z mlačno vodo in prekinite terapijo. Ne uporabljajte v primeru preobčutljivosti na funkcionalne sestavine, ki jih izdelek vsebuje. Za zunanjo uporabo - ni primerno za uživanje.

Sestavine (INCI):
GLYCERIN, PROPYLENE GLYCOL, AQUA, CITRIC ACID, HYDROLYZED COLLAGEN, PHENOXYETHANOL, BENZYL ALCOHOL, SODIUM DEHYDROACETATE, POTASSIUM SORBATE, XANTHAN GUM, CARAMEL, TOCOPHEROL, DIGLYCERIN, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, LECITHIN.

Odgovorna oseba: PRELINE-DE GmbH, Leopoldstraße 244, D-80807 München, Bayern – Germany
Distributer za Slovenijo: 
PRELINE d.o.o., OIC Hrpelje 39, 6240 Kozina

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje.

Vsi izdelki SVR so vam na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 12.4. do 25.4.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni.