Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Vital Factors Reinforce B-komplex, tekočina

Prehransko dopolnilo na osnovi vitaminov skupine B in Eleuterokloka s cinkom in matičnim mlečkom. Za vso družino in otoke od 4. leta starosti.
Več...
Pakiranje 100 ml
10,90€
Lastnosti
Oblika: tekočina
Mesto uporabe: živčevje
Simptom: utrujenost, stres
Vsebnost: vitamin B, cink, matični mleček, antioksidanti
Zdravje: presnova, odpornost, otroci, vegetarijanci, vegani

Reinforce B-komplex je prehransko dopolnilo na osnovi vitaminov skupine B in Eleuterokloka s cinkom in matičnim mlečkom.

Brez konzervansov. Brez barvil. Tekoča oblika prijetnega okusa breskve.

Vitamini B2, B3 in B12 prispevajo k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti in delovanju živčnega sistema. Poleg tega vitamin B2 ima vlogo pri presnovi železa in ščiti celice pred oksidativnim stresom. Vitamina B1 in B6 prispevata k sproščanju energije pri presnovi. Folat, cink in vitamin B6 imajo vlogo pri delovanju imunskega sistema.

Primerno za vegetarijance in vegane 

Uporaba:
Priporočeni dnevni odmerek: enkrat dnevno, glede na starost, direktno zaužiti ali razredčiti v kozarcu vode ali kateri drugi pijači po želji.

Otroci od 4. do 7. leta starosti: 5ml na dan; otroci od 8. do 11. leta starosti 7,5 ml na dan; mladostniki in odrasli: 10 ml na dan.

Vsebnost:

Sestavine 4.-7. leta   (v 5 ml) PDV* 7.-10. leta (v 7,5 ml) PDV* 11. leta +(v 10 ml) PDV*
Vitamin B1 0,55 mg 69% 0,82 mg 82% 1,10 mg 100%
Vitamin B2 0,70 mg 77% 1,05 mg 95% 1,40 mg 100%
Vitamin B6 0,70 mg 140% 1,05 mg 150% 1,40 mg 100%
Vitamin B12 1,25 mcg 83% 1,87 mg 100% 2,50 mcg 125%
Folna kislina 100 mcg 33% 150 mcg 50% 200 mcg 50%
Niacin 8 mg 80% 12 mg 100% 16 mg 100%
Cink 5 mg 100% 7,5 mg 107% 10 mg 111%

*Priporočeni dnevni vnos.

Sestavine:
fruktoza, voda, eleuterokok (Eleuteroccus senticosus Maxim.) suhi izvl. korenike tit. 1% saponinov, sveži matični mleček, cinkov glukonat, uravnalec kislosti: citronska kislina; arome, vitamin B3 (niacin), vitamin B12 (kobalamin), vitamin B6 (piridoksin), vitamin B2 (riboflavin), vitamin B1 (tiamin), folna kislina.

Opozorila:
Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo prehrano. Pretresi pred uporabo. Shranjevati nedosegljivo otrokom!  Shranjevati v temnem in suhem prostoru pri temperaturi do 30°C. Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v roku 30 dni.

Proizvajalec: Vital Factors Italia s.r.l.
Uvoznik in distributer: Fitofarmako d.o.o., Hrib 20, 6276 Pobegi

Blank slika
  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Zaščita pred soncem Avene Sun vam je na voljo 20% ugodneje.

Na začetku poletnih dni vam Lekarnar.com in Avene nudita 20% popust na celotno linijo Avene Sun. Naj bo vaša koža zaščitena pred soncem. Oranžna linija izdelkov za zaščito pred soncem nudi neposredno in posredno zaščito pred sončnimi žarki. Neposredno zaščito zagotavlja MPI-SORB* (patentirana ...