akcija

Vitamin D3 in K2 NOW, pršilo

#Članek: Vitamin D - ključen skozi celo življenje. Vsa prehranska dopolnila NOW so vam na voljo 15% ugodneje.
Sinergična kombinacija za ohranjanje zdravih kosti z vitaminom D3 (holekalciferol) in biološko aktivno obliko vitamina K2 (menakinon) z visoko stopnjo absorpcije. Vitamin D3 in K2 se nahaja v obliki pršila.
Več...
Pakiranje 59 ml
Redna cena 23,91€
20,32€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: pršilo
Mesto uporabe: kosti, zobje, mišice, kri
Vsebnost: vitamin D3, vitamin D, vitamin K
Zdravje: odpornost

Sinergična kombinacija za ohranjanje zdravih kosti z vitaminom D3 (holekalciferol) in biološko aktivno obliko vitamina K2 (menakinon) z visoko stopnjo absorpcije.

Vitamin D3 in K2

Obe sestavini, tako vitamin D3 kot vitamin K2, se nahajata v liposomski obliki. Posamično imata vsak svojo funkcijo, kot je razvidno spodaj. NOW prehransko dopolnilo združuje oba vitamina in vam na tak način zagotovi vnos obeh vitaminov D3 in K2 hkrati.

Vitamin D3 prispeva k normalni ravni kalcija v krvi, ohranjanju zdravih kosti in zob, delovanju mišic ter imunskega sistema in ima vlogo pri delitvi celic.

Vitamin K prispeva k normalnemu strjevanju krvi in ohranjanju zdravih kosti.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek:  Pred uporabo dobro pretresite. 1- do 2-krat dnevno razpršite pod jezik, počakajte 20 sekund in pogoltnite. Najbolje je odmerek zaužiti z obrokom, ki vsebuje maščobe.

Vsebnost:

Sestava: 1 odmerek (0,75 ml) PDV/RDA*
Vitamin D3 25 mcg (1000 IE) 500%
Vitamin K2 100 mcg 133%

*Priporočen dnevni vnos

Sestavine:
Deionizirana voda, rastlinski glicerin, sladilo: ksilitol, srednjeverižni trigliceridi (iz kokosovega olja in olja palminih jedrc), vitamin D3 (iz lanolina) 0,15 %, vitamin K2 (menakinon) 1,49 %, konzervans: kalijev sorbat, citronska kislina, naravne arome jagode, maline, češnje, izvleček iz listov rožmarina, fosfolipidi (iz soje).

Ni proizvedeno iz pšenice, glutena, mleka, jajc, rib ali lupinarjev. Proizvedeno na liniji, kjer se proizvajajo tudi izdelki, ki vsebujejo zgornje alergene.

D3 in K2 vitamin kot prehransko dopolnilo

Opozorila:
Samo za odrasle. Posvetujte se z zdravnikom v primeru nosečnosti, dojenja, jemanja zdravil (še posebej zdravil proti strjevanju krvi kot so varfarin, Coumadin, heparin) ali bolezni. Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Flebaven - Lahkoten korak za zdrave vene. Brezplačna dostava.

Zdravilo Flebaven se uporablja pri odraslih za zdravljenju znakov in simptomov kronične bolezni ven, kot so bolečine, občutek težkih nog, utrujene noge, nemirne noge, nočni krči, otekline in trofične spremembe (spremembe kože zaradi slabše prekrvitve). Namenjeno je tudi zdravljenju simptomov, ...