Vivamel, obloga z medicinskim medom 5x5 cm

Vivamel je sterilna alginatna obloga z medicinskim medom, ki vsebuje sterilen in kontroliran slovenski kostanjev med. Primerna je za akutne, kronične, okužene ali neokužene rane v vseh fazah celjenja.
Več...
Pakiranje 1 obloga
4,10€

Medicinski pripomoček

Vivamel je sterilna alginatna obloga z medicinskim medom, ki vsebuje sterilen in kontroliran slovenski kostanjev med.

Vivamel deluje antibakterijsko in antioksidativno. Primeren je za akutne, kronične, okužene in neokužene rane v različnih fazah celjenja.

Vivamel je narejen na bazi kalcijevih alginatov, prepojen pa je z medicinskim slovenskim kostanjevim medom. Pozitivne lastnosti delovanja medu na rane so bile dobro poznane že v preteklosti, te pa so dokazala tudi klinična testiranja, ki dokazujejo primernost Vivamela za zdravljenje širokega spektra ran v različnih fazah celjenja.

Vivamel je še posebej primeren za zdravljenje kroničnih ran, ki se slabo ali počasi celijo in se ne odzivajo na antibiotično zdravljenje. Obloge Vivamel skrajšajo čas celjenja ran in zmanjšujejo neprijeten vonj okužene rane. Obloge Vivamel se priporočajo tudi pri celjenju kirurških ran, ran po poškodbi, opeklin, golenjih in diabetičnih razjed ter razjed zaradi pritiska, okuženih ran in ran z močnim vonjem.

Blank slika
Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin vam je na voljo 20% ugodneje.

Eucerin je blagovna znamka za nego kože, ki jo priporočajo dermatologi in ki temelji na znanosti o koži. S sodelovanjem z dermatologi in z uporabo naprednega tehnološkega strokovnega znanja znamka Eucerin zagotavlja zanesljive in visoko učinkovite inovativne izdelke. Ker skrbno izbira aktivne ...