Vivaplast Cool.Care, hladilni obliži (5 obližev)

Obliži z vpojno blazinico, prevlečeno z aluminijem, ki na rano deluje hladilno, zmanjšuje bolečino in pospešuje celjenje.
Več...
Pakiranje 5 obližev
1,05€

Medicinski pripomoček

Obliž je sestavljen iz nežne, prilagodljive nosilne vlaknovine iz netkanega materiala in vpojne blazinice. Vpojna blazinica je prevlečena z aluminijem, ki deluje na rano hladilno, zmanjšuje bolečino in pospešuje zdravljenje. Prevleka iz aluminija je hipoalergična. V paketu je 5 obližev v dveh dimenzijah.

Vivaplast Cool.care so obliži primerni za oskrbo manjših opeklin I. stopnje. Ciljna skupina so vsi ljudje, ki so izpostavljeni možnosti opeklin, vsi ki nimajo ob opeklini dostopa do hladne vode, otroci, ki ne želijo držati roke pod hladno vodo. Zaradi hladilnega učinka so primerni tudi za uporabo pri predrtih žuljih in pikih žuželk.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Velika Vichy akcija: Vsi izdelki Vichy kozmetike so vam na voljo 20% ugodneje

Vichy kozmetika je ena izmed najbolj prepoznavnih francoskih znamk. Poznani so po izdelkih za vse tipe kož, vse od občutljive do suhe ali mastne kože kot tudi po izdelkih za nego las in lasišča. Vichy proizvaja kozmetiko tako za ženske kot tudi za moške. Izdelki znamke Vichy so obogateni z ...