Vivaplast Cool.Care, hladilni obliži (5 obližev)

Obliži z vpojno blazinico, prevlečeno z aluminijem, ki na rano deluje hladilno, zmanjšuje bolečino in pospešuje celjenje.
Več...
Pakiranje 5 obližev
1,05€

Medicinski pripomoček

Obliž je sestavljen iz nežne, prilagodljive nosilne vlaknovine iz netkanega materiala in vpojne blazinice. Vpojna blazinica je prevlečena z aluminijem, ki deluje na rano hladilno, zmanjšuje bolečino in pospešuje zdravljenje. Prevleka iz aluminija je hipoalergična. V paketu je 5 obližev v dveh dimenzijah.

Vivaplast Cool.care so obliži primerni za oskrbo manjših opeklin I. stopnje. Ciljna skupina so vsi ljudje, ki so izpostavljeni možnosti opeklin, vsi ki nimajo ob opeklini dostopa do hladne vode, otroci, ki ne želijo držati roke pod hladno vodo. Zaradi hladilnega učinka so primerni tudi za uporabo pri predrtih žuljih in pikih žuželk.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*.

Napovedujemo: La Roche-Posay vikend - ob nakupu 2 izdelkov LRP prejmete 20% popust, ob nakupu 3 ali več izdelkov pa kar 30% popust*. Ob nakupu izdelkov LRP v skupni vrednosti nad 30€ prejmete še brezplačno dostavo. *Akcija ne velja za La Roche-Posay novosti: LRP Hyalu B5, krema proti gubam in ...