Vivaplast Cool.Care, hladilni obliži

Obliži z vpojno blazinico, prevlečeno z aluminijem, ki na rano deluje hladilno, zmanjšuje bolečino in pospešuje celjenje.
Več...
Pakiranje 5 obližev
1,17€

Medicinski pripomoček

Obliž je sestavljen iz nežne, prilagodljive nosilne vlaknovine iz netkanega materiala in vpojne blazinice. Vpojna blazinica je prevlečena z aluminijem, ki deluje na rano hladilno, zmanjšuje bolečino in pospešuje zdravljenje. Prevleka iz aluminija je hipoalergična. V paketu je 5 obližev v dveh dimenzijah.

Vivaplast Cool.care so obliži primerni za oskrbo manjših opeklin I. stopnje. Ciljna skupina so vsi ljudje, ki so izpostavljeni možnosti opeklin, vsi ki nimajo ob opeklini dostopa do hladne vode, otroci, ki ne želijo držati roke pod hladno vodo. Zaradi hladilnega učinka so primerni tudi za uporabo pri predrtih žuljih in pikih žuželk.

Namesto izdelka poskusite

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

LRP Hydraphase, Toleriane in Hydreane so vam na voljo 25% ugodneje + Brezplačna dostava.

HYDRAPHASE LINIJA Hydraphase linija zagotavlja  občutek vlaženja in udobja za kožo.  Hydraphase Intense linija je Intenzivna vlažilna nega z dolgotrajno učinkovitostjo. Tehnologija celičnih povezav: zagotavlja epidermalno kohezijo za dolgotrajno vlaženje kože. LASTNOSTI Izsušena, mešana in ...