Vizol S 0,4%, kapljice za oči (10 ml)

Vizol S 0,4% kapljice za oči, so namenjene blaženju težjih težav s suhostjo oči. So viskozne kapljice, kar zagotavlja daljše zadrževanje natrijevega hialuronata na površini očesa ter na ta način omogoča daljše vlaženje in boljšo zaščito. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
10,98€

Vizol  S 0,4% kapljice za oči, so namenjene blaženju težjih težav s suhostjo oči. So viskozne kapljice, kar zagotavlja daljše zadrževanje natrijevega hialuronata na površini očesa ter na ta način omogoča daljše vlaženje in boljšo zaščito. 

V Vizol S kapljicah za oči, raztopini natrijev hialuronat z vsakim mežikom ustvarja zaščitni film preko površine očesa. Na ta način odstrani občutek suhosti, peska in draženja oči.

Vizol S 0,4%  kapljice za oko so namenjene blaženju močnejših težav s suhostjo očesa. 

Kapljice se lahko uporabljajo večkrat dnevno, po potrebi. 

Uporaba:
Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enkakomerno porazdeli po njihovi površini.   Kapljice ne vsebujejo konzervansov in zato niso škodljive za uporabo v očeh. Uporabnikom  kontaktnih leč priporočamo vnos kapljic 15 minut pred namestitvijo leč.  Uporaba kapljic omogoča hitro lajšanje tegob suhega očesa.

Sestavine:
Natrijev hialuronat (0,4%); natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Opozorila:

 • Brez konzervansov.
 • Tehnologija aplikatorja stekleničke vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju .
 • Odprt proizvoduporabite v roku 6 mesecev.
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje.

Eucerin vikend: vsi izdelki Eucerin so vam ta vikend na voljo 25% ugodneje. Akcija traja od 7.5. do 10.5.2021. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo izključno za nakup oziroma naročila po spletu, ne pa tudi v klasični lekarni. Popusti se ne seštevajo in ne veljajo za darilna ...