akcija

Vizol S 0,4%, kapljice za oči (10 ml)

Izbrani izdelki Vizol so vam na voljo 15% ugodneje.
Vizol S 0,4% kapljice za oči, so namenjene blaženju težjih težav s suhostjo oči. So viskozne kapljice, kar zagotavlja daljše zadrževanje natrijevega hialuronata na površini očesa ter na ta način omogoča daljše vlaženje in boljšo zaščito. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 10 ml
Redna cena 10,98€
9,33€

Vizol  S 0,4% kapljice za oči, so namenjene blaženju težjih težav s suhostjo oči. So viskozne kapljice, kar zagotavlja daljše zadrževanje natrijevega hialuronata na površini očesa ter na ta način omogoča daljše vlaženje in boljšo zaščito. 

V Vizol S kapljicah za oči, raztopini natrijev hialuronat z vsakim mežikom ustvarja zaščitni film preko površine očesa. Na ta način odstrani občutek suhosti, peska in draženja oči.

Vizol S 0,4%  kapljice za oko so namenjene blaženju močnejših težav s suhostjo očesa. 

Kapljice se lahko uporabljajo večkrat dnevno, po potrebi. 

Uporaba:
Kapnite 1 do 2 kapljici v oko. Nekajkrat zaprite oči, da se raztopina enkakomerno porazdeli po njihovi površini.   Kapljice ne vsebujejo konzervansov in zato niso škodljive za uporabo v očeh. Uporabnikom  kontaktnih leč priporočamo vnos kapljic 15 minut pred namestitvijo leč.  Uporaba kapljic omogoča hitro lajšanje tegob suhega očesa.

Sestavine:
Natrijev hialuronat (0,4%); natrijev klorid; natrijev dihidrogenfosfat; brezvodni natrijev hidrogenfosfat; prečiščena voda.

Opozorila:

 • Brez konzervansov.
 • Tehnologija aplikatorja stekleničke vsebuje filter, ki omogoča varno uporabo ter preprečuje kontaminacijo raztopine po odprtju .
 • Odprt proizvoduporabite v roku 6 mesecev.
 • Predvidena dostava

  Izdelek bo predvidoma poslan še danes.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Avene Cleanance Women - nova izdelka iz Avenove linije za nego kože nagnjene k nepravilnostim - Brezplačna dostava.

Avene Cleanance Women - nova izdelka iz Avenove linije za nego kože nagnjene k nepravilnostim - Brezplačna dostava.

Avene vam v letošnjem letu predstavlja novosti za nego mastne kože nagnjene k nepravilnostim: Avene Cleanance Women, gladilna nočna krema (30 ml) - Avène Cleanance WOMEN Gladilna nočna krema pomaga zmanjšati nepravilnosti, madeže in preostale brazgotine. Gladi teksturo kože zahvaljujoč ...