akcija

VoltaTherm, grelni obliži za lajšanje bolečin v vratu in hrbtu - paket (2 x 5 obližev)

- dva za ceno enega - rok uporabe 05/2021 -

VoltaTherm grelni obliži zagotavljajo 8 ur grelnega učinka za 24 ur lajšanja bolečin*, zmanjšujejo togost in oslabljenost mišic ter tako povečujejo raven aktivnosti. Obliži lajšajo bolečine brez uporabe zdravilnih učinkovin. Medicinski pripomoček.
Več...
Pakiranje 2 x 5 obližev
Redna cena 26,64€
13,32€

VoltaTherm grelni obliži so namenjeni vsem, ki želijo brez uporabe zdravilnih učinkovin preprečiti, da bi jih ostre bolečine v vratu ali hrbtu omejevale.

VoltaTherm grelni obliži se enostavno prilepijo na kožo in zagotavljajo 8 ur grelnega učinka za 24 ur lajšanja bolečin*. Obliži v 20 minutah dosežejo 40 stopinj in s pomočjo toplote zmanjšujejo togost in oslabljenost mišic ter tako povečujejo raven aktivnosti. Dovajanje zmerne toplote učinkuje na:   

 • povečan pretok krvi
 • gretje mišic, kar zagotavlja njihovo prožnost in sprostitev.

Toplota je hkrati tudi povsem naravno sredstvo za lajšanje bolečin in edina z dobrimi dokazi podprta terapija za lajšanje bolečin v križu brez zdravilnih učinkovin.

VoltaTherm grelni obliži pri lajšanju bolečin pomagajo tudi po odstranitvi - neprekinjeno dovajanje zmerne toplote namreč lajša bolečine še 16 ur po odstranitvi grelnega obliža.* Ker ne vsebujejo zdravilnih učinkovin, jih je povsem varno uporabiti v kombinaciji z drugimi vrstami zdravljenj.

*Učinek opažen pri akutni nespecifični bolečini v spodnjem delu hrbta med in po drugem ali tretjem dnevu uporabe grelnih obližev 

Navodila za uporabo/Priporočena uporaba
Pretrgajte zaščitni ovoj tik pred začetkom uporabe grelnega obliža. Izdelka ni treba pretresti. Odstranite plastično zaščito in nato obliž namestite na boleč predel – hrbet, vrat ali ramo – z lepljivo stranjo obrnjeno proti suhi in očiščeni koži. Obliž pritisnite na kožo in poskrbite, da bo ustrezno nameščen.

Grelni obliž se segreje nekaj minut po odprtju. Odstranite ga tako, da ga primete za enega od koncev in ga počasi odlepite.

Če želite obliž namestiti na težko dosegljivo mesto na hrbtu ali vratu, naj vam pri določanju pravilnega položaja obliža pomaga druga oseba.

Kdaj se izogniti uporabi obliža VoltaTherm?
Grelnega obliža ne uporabljate, če ste že kdaj imeli alergijsko reakcijo na grelne  obliže. Obliža ne uporabljajte na predelih kože, kjer ne čutite grelnega učinka, in  ne uporabljajte ga na poškodovani koži. Izdelka ne uporabljajte med spanjem.  Obliža ne nameščajte otrokom, mlajšim od 12 let, ali osebam, ki ga ne morejo  odstraniti same. Obliža ne nameščajte na modrice ali otekline 48 ur po tem, ko  ste utrpeli poškodbo. Pred slikanjem z magnetno resonanco (MR) odlepite obliž in ga odstranite. Obliž ponovno namestite po zaključeni preiskavi.  Izdelka ne uporabljajte, če vsebina grelnega obliža izteka in/ali če je ovoj poškodovan  ali pretrgan. Hraniti izven vidnega polja in dosega otrok.

Opozorila:
V primeru naslednjih zdravstvenih stanj se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom:

 • slaba prekrvavitev (npr. zaradi odpovedi srca),
 • nosečnost,
 • poškodbe živcev (npr. izguba občutljivosti zaradi sladkorne bolezni),
 • revmatoidni artritis,
 • kožna stanja, kot so ekcem, luskavica ali zelo občutljiva koža.

Pred uporabo izdelka se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom, če ste starejši od 65 let, saj v tej starostni skupini obstajajo tveganja zaradi občutljive kože. Izdelka ne uporabljajte med spanjem, na njem ne ležite in med uporabo ne pritiskajte nanj (npr. ne nameščajte ga na predele, na katere pritiska pas ali preveza). Grelni obliži lahko povzročijo opekline. Če imate med uporabo neprijeten ali pekoč občutek ali če opazite spremembe, kot so otekanje, izpuščaji ali druge neprijetnosti, ki ne prenehajo na predelu, kamor ste nanesli obliž, prenehajte z uporabo in se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom. Grelni obliž Voltatherm vsebuje naravne snovi (železo, aktivno oglje, vodo, itd.). Železo se ob stiku z zrakom segreje in doseže maksimalno temperaturo v 20–30 minutah. Grelni učinek traja do 8 ur. Grelni obliž vsebuje železo. V primeru zaužitja praška v grelnem obližu takoj poiščite zdravniško pomoč. Če prašek v grelnem obližu pride v stik z očmi ali kožo, prizadeto mesto sperite z obilo vode in poiščite zdravniško pomoč. Izdelka ne uporabljajte, če ena ali obe nalepki za zapečatenje koncev kartona manjkata ali sta poškodovani.

Sestavine:
Iron powder, Water, Activated carbon, Vermiculite, Potassium Chloride

Proizvajalec: GSK
Dobavitelj: Medis, Slovenija.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Ob nakupu vašega najljubšega izdelka Vichy Neovadiol prejmete darilo: Neovadiol torbico.

Ob nakupu vašega najljubšega izdelka Vichy Neovadiol prejmete darilo: Neovadiol torbico.

Ob nakupu vašega najljubšega izdelka Vichy Neovadiol prejmete darilo: Neovadiol torbico z vzorci nege Vichy. Ob nakupu izdelkov Vichy v skupni vrednosti nad 30€ pa prejmete še brezplačno dostavo. Kozmetična torbica vsebuje hranljivo kremo za roke Vichy (50 ml), booster Minéral 89 za krepitev ...