akcija

Wartner, pisalo za odstranjevanje kurjih očes (4 ml) [50% ugodneje]

Wartner pisalo za odstranjevanje kurjih očes klinično dokazano hitro in učinkovito odstrani kurja očesa in trdovratne otiščance na stopalih.
Več...
Pakiranje 1 pisalo
Redna cena 14,02€
7,00€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: medicinski pripomoček
Mesto uporabe: stopala, noge
Oznaka: otiščanec
Zdravje: šport

Wartner pisalo za odstranjevanje kurjih očes klinično dokazano hitro in učinkovito odstrani kurja očesa in trdovratne otiščance na stopalih. Rezultati so vidni že v prvem tednu uporabe.

Wartner pisalo za odstranjevanje kurjih očes je namenjen oskrbi odebeljene kože in sprememb na koži, kot so kurja očesa in trdovratni otiščanci, ki so posledica kroničnega pritiska na kožo (npr. pretesna obutev). Koža se zaradi stalnega trenja odebeli, toda če se pritisk nanjo ne zmanjša, lahko vodi do nastanka bolečih sprememb na koži. Unikaten in inovativen aplikator v obliki pisala, ki omogoča natančen in enostaven nanos, vsebuje visokokoncentriran kislinski gel. TCA-gel (triklorocetno kislinski gel) odstranjuje kurja očesa in trdovratne otiščance, tako da jih s kemijskim delovanjem izkorenini. Gel povzroča luščenje roževinastega tkiva odmrle kože kurjega očesa ali trdovratnega otiščanca. Koža se po luščenju odmrle kože obnovi.

  • Vidni rezultati že v prvem tednu uporabe
  • Unikaten & inovativen aplikator
  • Klinično dokazano delovanje
  • Varen za otroke od 4. leta starosti
  • Brez bolečin
  • Brez brazgotinjenja
  • Brez parabenov

Uporaba:
Tanko plast gela previdno nanesite po celotni površini otiščanca/kurjega očesa. Izogibajte se zdravi koži okoli kurjega očesa/otiščanca. Nanašajte enkrat dnevno 4 dni zapored. V naslednjih 4 dneh se vam bo začela luščiti koža, ki jo lahko previdno odstranite z mlačno vodo. Če kurje oko/otiščanec ne izgine popolnoma, postopek ponovite po 4 dneh. To lahko ponovite največ štirikrat. 

Sestavine:
Triklorocetna kislina (TCA) 20%.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo.

Ob nakupu izbranih izdelkov Eucerin prejmete darilo: Eucerin Hyaluron-Filler ZF30 (20 ml) + Brezplačno dostavo. Akcija traja od 7.4. do 14.4.2021 oz. do razdelitve zalog daril. Izbrani izdelki so navedeni na spodnjem seznamu. Vse akcije in popusti, objavljeni na lekarnar.com, veljajo ...