WaterWipes, vlažilni robčki (60 robčkov)

WaterWipes so edini robčki na tržišču, ki ne vsebujejo kemikalij, ampak 99,9% vode in 0,1% izvlečka grenivkinih pešk (te vsebujejo olje, ki naravno pomirja in neguje kožo).
Več...
Pakiranje
4,44€

Otroška koža je izjemno občutljiva in nežna ter potrebuje posebno nego in zaščito. Zaradi občutljivosti kože kar 50% dojenčkov in majhnih otrok dobi vsaj enkrat v življenju plenični izpuščaj. WaterWipes so edini robčki na tržišču, ki ne vsebujejo kemikalij, ampak 99,9% vode in 0,1% izvlečka grenivkinih pešk (te vsebujejo olje, ki naravno pomirja in neguje kožo).

WaterWipes robčki vsebujejo naravne sestavine, ki ne iritirajo ter pomagajo pri preprečevanju pleničnega izpuščaja.

Uporaba:
Robčki ne vsebujejo kemičnih konzervansov, dišav in alkohola in se odlično obnesejo za čiščenje tudi na suhi in občutljivi koži. Imajo veliko vpojno moč, odstranjujejo višek maščobe in ne izzovejo rdečice na koži ter na njej pustijo čist in svež občutek. Po uporabi skrbno zaprite pakiranje, da se robčki ne bi izsušili. Ne mečite jih v wc školjko, ampak v smeti.

Sestavine (INCI):
Aqua, Citrus Grandis Seed Extract.

Država porekla: Irska.
Uvoznik / distributer: Mediforma d.o.o. podružnica Zagreb, Radnička cesta 54, 10000 Zagreb. Hrvaška.

  • Predvidena dostava

    Izdelek bo poslan najkasneje v roku treh delovnih dni.

  • Prihranek

    Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

  • Načini plačila

    Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Daylong zaščita pred soncem vam je na voljo 30% ugodneje.

Za vaše zdravje je odlično, da ste na soncu, počutite se dobro, srečni ste in sproščeni. Na soncu boste zasijali, sonce bo koži pomagalo pri proizvodnji za telo zelo pomembnega vitamina D. Toda uživanje na soncu prinaša tudi nekatera tveganja; sonce vas lahko opeče, poškoduje kožo in dolgoročno ...