Zobna prha Waterpik WP 250 Nano (1 komplet)

Zobna prha Waterpik za ohranitev zdravja dlesni in čistih medzobnih prostorov uporablja moč vode. Masira dlesni ter čisti tudi v prostorih, kamor nitka ne seže.
Več...
Pakiranje 1 komplet
Poštnina Brezplačna poštnina
89,61€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: zobna ščetka
Mesto uporabe: zobje, dlesni, usta
Oznaka: zobne obloge
Zdravje: ustna higiena, umivanje

Zobna prha

Zobna prha Waterpik Nano WP 250 deluje v dokazano učinkovitih območjih. Je majhna in med delovanjem zelo tiha.

Z nastavitvijo tri-stopenjskega regulatorja prilagodimo jakost tlaka curka na stopnjo, ki je za nas oz. naše dlesni najbolj udobna. Kapaciteta posode zobne prhe je 4,5 dl, kar zadošča za več kot 60 sek. neprekinjenega delovanja.

Za prhanje zob lahko uporabljamo navadno vodo ali antibakterijska sredstva. Za lažje shranjevanje lahko posodo po uporabi snamemo in jo uporabimo kot higienski pokrov za prho.

Kaj vsebuje Waterpik zobna prha?

Komplet zobne prve vsebuje:

  • 1 standardni nastavek.
  • 1 PlaqeSeeker nastavek.

Waterpik zobna prha omogoča nastavitev tlaka curka, kar omogoči lažje privajanje na prhanje zob tistim, ki se s tovrstno nego srečujejo prvič. Pred prvo uporabo zobne prhe nastavite regulator tlaka na najnižjo stopnjo. Nato postopoma povečujte tlak vodnega curka do želene stopnje.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Novost na Lekarnar.com: Vichy Liftactiv Collagen - Anti-age nega nove generacije.

Laboratoriji Vichy vam predstavljajo linijo anti-age izdelkov nove generacije – Liftactiv Collagen Specialist. Izdelka nove generacije, ki so ju navdihnili neinvazivni estetski postopki in sta obogatena z biopeptidi in vitaminom Cg, spodbujata naravno proizvodnjo kolagena v koži za takojšen ...