Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

WaterWipes, vlažni robčki za odstranjevanje ličil

- rok uporabe 06/2018 -

Vlažni robčki za odstranjevanje ličil vsebujejo samo tri sestavine: vodo, izvleček grozdnih pešk in minerale iz Mrtvega morja.
Več...
Pakiranje 24 robčkov
4,38€
Lastnosti
Oblika: robčki, odstranjevalec ličil
Simptom: občutljiva koža, suha koža
Vsebnost: voda, minerali
Zdravje: čiščenje, vlaženje

Vlažni robčki za odstranjevanje ličil vsebujejo samo tri sestavine: vodo, izvleček grozdnih pešk in minerale iz Mrtvega morja.

 • Posebno obdelane Water Wipes vode delujejo kot naravni čistilec kože, prodirajo in odstranjujejo nečistoče in šminko.
 • Izvleček grozdnih pešk vzpodbuja naravno obnovo kože.
 • Minerali iz Mrtvega morja osvežujejo kožo in jo pustijo navlaženo.

Robčki ne vsebujejo kemičnih konzervansov, dišav in alkohola in se odlično obnesejo tudi na suhi in občutljivi koži. Imajo veliko vpojno moč, odstranjujejo višek maščobe in ne izzovejo rdečice na koži ter na njej pustijo čist in svež občutek. Po uporabi skrbno zaprite pakiranje, da se robčki ne bi izsušili. Ne mečite jih v wc školjko, ampak v smeti.

Robčki ne vsebujejo kemičnih konzervansov, alkohola in so brez vonja. Primerni so tudi za suho in občutljivo kožo. Po uporabi koža ni mastna ali pordela, ampak čista in žareča.

Da so robčki popolnoma brez umetnih snovi je potrdilo tudi Britansko združenje alergikov (Allergy UK).

Sestavine (INCI):
Aqua, Citrus Grandis Seed Extract, Maris Sal.

Proizvajalec: IRISH BREEZE LIMITED
Proizvajalec, rok uporabnosti, sestavine in številka serije: označeno na embalaži. Država porekla: Irska. Uvoznik / distributer: Mediforma d.o.o. podružnica Zagreb, Radnička cesta 54, 10000 Zagreb. Hrvaška.

 • Predvidena dostava

  Izdelek bo poslan naslednji delovni dan.

 • Prihranek

  Ob naročilu nad 55 eur je poštnina brezplačna.

 • Načini plačila

  Po povzetju, kreditne kartice, moneta, predračun.

Paket Sensibio H2O, micelarnih losjon (2 x 250 ml) vam je na voljo 30% ugodneje.

Paket Sensibio H2O, micelarnih losjon (2 x 250 ml) vam je na voljo 30% ugodneje.

Prva micelarna voda, katere navdih je koža sama in ima neprimerljivo sposobnost čiščenja kože in odstranjevanja ličil ter visoko toleranco do vaše kože. Ob čiščenju tudi izdatno navlaži kožo. Zvezda med izdelki: Predpisovan s strani dermatologov. Priporočen s strani farmacevtov. Sprejet za ...