izbor

WAYA Forte, probiotične kapsule za odrasle in otroke

WAYA Forte so probiotične kapsule za odrasle in otroke. Vsebujejo zelo visoko koncentracijo probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG. WAYA kapsule se uporablja vsaj 2 tedna.
Več...
Pakiranje 15 kapsul (7,4 g)
13,67€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapsule
Mesto uporabe: prebavila, črevesje
Vsebnost: probiotiki
Zdravje: otroci, potovanje

WAYA Forte

Probiotične kapsule za odrasle in otroke WAYA Forte vsebujejo najvišjo koncentracijo probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG 1 x 1010 k.e. Lactobacillus rhamnosus GG. WAYA probiotik tako vsebuje najbolj raziskano probiotično kulturo na svetu.

Probiotične kapsule WAYA Forte odlikuje:

  • Edine probiotične kapsule z najvišjo koncentracijo probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG.
  • 1 kapsula WAYA Forte vsebujejo vsaj 1 x 1010 kolonijskih enot mikroenkapsulirane probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG.
  • Primerne so za odrasle in otroke, starejše od 2 let.
  • Kapsule so gastrorezistentne, ovoj WAYA kapsul je v celoti rastlinskega izvora in se razgradi šele, ko pride iz želodca.
  • Če otrok ne more pogoltniti kapsule, se lahko kapsula odpre in vsebina poje po žlički.
  • Ne vsebujejo alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, SO2, soje, oreškov, zelene, gorčice, rakov).

Probiotiki v mikroenkapsulirani obliki 

Probiotiki v WAYA Forte kapsulah so živi organizmi, ki so izjemno občutljivi pri prehodu skozi kislo okolje prebavil (želodec), zato jih je treba ustrezno zaščititi.

Mikroenkapsulirana oblika probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG omogoča 5-krat večje preživetje v prebavilih v primerjavi z drugimi probiotiki na trgu, saj je gastroresistentna, in posledično je zagotovljena večja koncentracija probiotika na mestu delovanja.

Kako se uporablja WAYA kapsule?

Kapsule pogoltnite z veliko hladne tekočine, za mlajše otroke se lahko kapsula po potrebi odpre. Če jemljete kapsule WAYA ob zdravljenju z antibiotikom, jih vzemite z dvournim razmikom. WAYA Forte kapsule uporabljajte vsaj dva tedna, za dolgotrajno uravnavanje črevesne mikroflore pa je priporočljivo redno uživanje. WAYA Forte probiotične kapsule so primerne za nosečnice in doječe matere. 

Odmerjanje:
Odrasli in otroci, starejši od 2 let: 1 kapsula na dan

Vsebnost:
Ena kapsula vsebuje najmanj 1 x1010 kolonijskih enot žive probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Sestavine:
Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), maltodekstini, barvilo: titanov dioksid (E171).

Izdelek ne vsebuje alergenov, laktoze, glutena, mlečnih beljakovin.

Opozorila:
Shranjujte na suhem in temnem mestu pri sobni temperaturi. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Pomembna je raznolika in uravnotežena prehrana ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti.

Če ste alergični ali preobčutljivi na sestavine probiotičnih kapsul WAYA Forte izdelka ne uporabljajte.

Shranjevanje:
Shranjujte pri temperaturi do 25 °C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži.

Proizvajalec: Medis GmbH, St. Veiter Straße 34/3, A-9020 Klagenfurt am Wörthersee, Avstrija

Ob nakupu kateregakoli pudra Vichy Dermablend 3D Correction prejmete darilo + brezplačna dostava.

Ob nakupu kateregakoli pudra Vichy Dermablend 3D Correction prejmete darilo + brezplačna dostava.

Recite ne koži, nagnjeni k nepravilnostim. Vas mučijo mastna koža, akne in mozolji?Ne glede na to, ali ste še vedno v najstniških letih ali že v odrasli dobi, se vam nepravilnosti pojavljajo občasno, med PMS ali pa se nenehno borite z njimi – Vichy ima rešitev. Puder Dermablend 3D Correction ...