Veseli nas, da ste izbrali Petrolovo pot do Lekarnarja

Če označite polje podajate izrecno soglasje, da bo PETROL d.d., Ljubljana vaše posredovane osebne podatke obdeloval, za namene trženja. Podano soglasje lahko kadarkoli prekličete. Več.
Stranka z izpolnitvijo in potrdilom obrazca poda izrecno soglasje, da Petrol kot upravljavec zbirke osebnih podatkov zbira in obdeluje osebne podatke in sicer za naslednje kategorije osebnih podatkov: podatke, ki se nanašajo na imetnika, med drugim: ime in priimek, kraj, ulica in hišna številka, poštna številka in pošta, telefon, elektronski naslov, podatke o gospodinjstvu, velikosti stanovanja, o poslovni dejavnosti, načinu plačila in predvidenem roku nakupa novega izdelka, o ogrevanju, spolu, datumu rojstva, zaposlitvenem statusu, vrsti stavbe. Stranka s potrdilom podaja soglasje, da Petrol za potrebe segmentiranega in ciljnega trženja obdeluje vse podatke, ki jih hrani o posamezniku in jih je pridobil ob njegovih nakupih, sklepanju pogodb ali med drugimi oblikami interakcije s potrošnikom.

Stranka z ustrezno izpolnitvijo in potrdilom soglaša, da Petrol te podatke obdeluje in zbira za spodaj naštete namene: statističnih obdelav, pošiljanja ponudb, izvajanja trženjskih raziskav, pošiljanja oglasnih gradiv, obveščanja o novostih v dobaviteljevi ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev, določanja odjemalčevega okvira porabe, obdelave preteklega nakupnega obnašanja, za telefonsko in pisno anketiranje, izgradnje baze podatkov za potrebe upravljanja odnosov s kupci, neposrednega, segmentiranega in ciljnega trženja.

Stranka lahko kadarkoli prekliče dovoljenje za pošiljanje oglasnega gradiva, obveščanja o novostih v ponudbi in poslovanju dobavitelja ter njegovih poslovnih partnerjev. Dovoljenje se lahko prekliče pisno na naslov: Petrol d.d., Ljubljana, Dunajska 50, 1000 Ljubljana, s pripisom Petrol klub, na elektronskem naslovu klub@petrol.si ali na brezplačni telefonski številki 080 22 66. Odjava je možna tudi s klikom ob vsakokratnem elektronskem pošiljanju oglasnih sporočil ali v primeru brezplačnega SMS sporočila s SMS sporočilom »Petrol stop« ali »Stop« na številko 4246.

Petrol zagotavlja, da bo prejete osebne podatke stranke in vse ostale podatke obdelane pri uresničevanju svojih zakonitih interesov, ki prevladajo nad interesi stranke, ščitil pred nepooblaščenim razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim tretjim osebam, in sicer v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Petrol bo hranil osebne podatke do preklica soglasja za obdelovanje osebnih podatkov. Podatki o poslanih oglasnih sporočilih se hranijo do preklica dovoljenja za pošiljanje reklamnih sporočil. Stranka z dano privolitvijo hkrati soglaša in pooblašča Petrol, da za namene: določene v teh pravilih, posreduje podatke o stranki svojim podizvajalcem na ozemlju Republike Slovenije, s katerimi ima sklenjene pogodbe o obdelavi podatkov in ki podatke obdelujejo v njegovem imenu in za njegov račun, navedene zgoraj, posreduje svojim odvisnim, pridruženim ter skupaj obvladovanim družbam dane imetnikove osebne podatke. Družbe iz te alineje so navedene na strani http://www.petrol.si/o-podjetju/petrol/skupina-petrol. Stranka s potrdilom tega obrazca soglaša, da je seznanjen z vsemi relevantnimi pravicami, kot so npr.: pravica do vpogleda, prepisa, kopiranja, popravkov, blokiranja in izbrisa njegovih osebnih podatkov, v skladu z veljavnim zakonom, ki ureja varstvo osebnih podatkov. Manj.
Close icon

Waya LGG, probiotične kapljice za dojenčke in otroke (živilo za posebne zdravstvene namene)

Probiotične kapljice za novorojenčke, dojenčke in otroke.
Več...
Pakiranje 10 ml
12,81€
Vsi izdelki proizvajalca
Lastnosti
Oblika: kapljice
Mesto uporabe: prebavila
Simptom: driska, prebava
Vsebnost: probiotiki
Zdravje: dojenčki, otroci

Živilo za posebne zdravstvene namene

WAYA LGG kapljice vsebujejo najbolj  raziskano probiotično kulturo Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103) za dietetsko uravnavanje prebavnih motenj. 

Za dietetsko uravnavanje prebavnih motenj:

  • virusne in bakterijske driske
  • driske med zdravljenjem z antibiotikom
  • za vzdrževanje uravnotežene črevesne mikroflore

WAYA LGG kapljice so namenjene novorojenčkom, dojenčkom in otrokom do 6. leta starosti. 

WAYA LGG kapljice vsebujejo mikroenkapsulirano obliko probiotične kulture LGG, kar ji omogoča 5-krat večje preživetje  probiotične kulture v prebavnem traktu v primerjavi z drugimi probiotiki, ki niso mikroenkapsulirani. 

Uporaba:
Novorojenčki, dojenčki in otroci do 2. leta starosti: 7 kapljic 1-krat na dan.
Otroci od 2. leta do 6. leta starosti: 10 kapljic 1-krat na dan.

Če jemljete antibiotik, vzemite kapljice vsaj dve uri pred zaužitljem antibiotika ali dve uri po njem.

Kapljice uporabljajte vsaj dva tedna, za dolgotrajno dietetsko uravnavanje prebave je priporočljivo redno uživanje.

Kapljice je najbolje, da zaužijete samostojno na žlički.

Izdelek je nevtralnega vonja in okusa.

Steklenička ima stalno prisotno usedlino, zato jo je pred uporabo treba dobro pretresti. Po pretresanju postane izdelek naravno moten.

Vsebnost:
Ena odmerek vsebuje najmanj 1x109 kolonijskih enot mikroenkapsulirane probiotične kulture Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Hranilna vrednost 100 ml Odmerek (7 kapljic)
Energijska vrednost 831,2 kcal (3479,4 kJ) 2,8 kcal (11,7 kJ)
Maščobe 92,02 g 309,4 mg
-od tega nasičene maščobe 13,8 g 58 mg
Ogljikovi hidrati 0,42 g 1,4 mg
-od tega sladkorji 0,42 g 1,4 mg
Prehranske vlaknine 0 g 0 g
Beljakovine 0,24 g 0,84 mg

Vsebuje zanemarljivo količino soli, ki je izključno posledica naravno prisotnega natrija. 

Sestavine:
Koruzno olje, Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103).

Ne vsebujejo alergenov (brez sledov  glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, SO2, soje, mleka, oreščkov, zelene, gorčice, rakov),  mlečnih beljakovin, laktoze in glutena.

Alergeni: Ne vsebujejo alergenov, kot so mlečne beljakovine, laktoza, jajca, oreščki, gluten in drugi.

Probiotiki WAYA LGG so primerni tako za otroke kot tudi za odrasle. 

Shranjevanje:
Shranjujte pri temperaturi do 25 ⁰C, zaščiteno pred vlago in svetlobo. Izdelek shranjujte v originalni embalaži in ga uporabite v enem mesecu po odprtju. 

Opozorilo:
Živilo je namenjeno novorojenčkom, dojenčkom in otrokom. Živilo ni primerno za uporabo kot edini vir prehrane. Živilo uporabljajte pod zdravniškim nadzorom. Če ste alergični ali probčutljivi na sestavine probiotičnih kapljic Waya LGG, izdelka ne uporabljajte. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izdelek ni za paranteralno uporabo. 

Poreklo: Medis d.o.o., Brnčičeva 1, Ljubljana, v sodelovanju s Probiotical S.p.a, EU

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: NOW Omega-3.

Čez poletje vas NOW in Lekarnar.com obdarujeta ob nakupu prehranskih dopolnil NOW, ob nakupu 2 izdelkov NOW prejmete darilo: Omega-3 1000 mg NOW, 30 mehkih kapsul. Prehransko dopolnilo - koncentrat ribjega olja z EPK in DHK: EPK in DHK imata vlogo pri delovanju srca.* DHK ima vlogo pri ...